v
Godišnji horoskop ŠKORPIJA 2020

Godišnji horoskop ŠKORPIJA 2020 Astrologija znak ŠKORPIJA

Škorpije, odlučni ste da se stvari odvijaju onako kako ste vi zamislili. Ako ne bude tako, smešićete se spolja, a ključati iznutra, dok ne rešite problem. Godišnji horoskop za Škorpiju 2020. pokazuje da će vam ova godina pružiti puno zadovoljstava.

Stvari će zaista ići vama na ruku, posebno u pogledu veza i karijere. Dakle, osmeh na lice i uživajte u 2020.!

Škorpija u 2020. godini

reklame

Škorpija 2020: Horoskop za posao i novčane prihode

Godišnji horoskop za Škorpiju 2020. pokazuje da će ova godina doneti balans na svim poljima. Biće veoma uspešnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Jupiter će vas podstaći da želite da promenite neke stvari, da vam zaista promena bude neophodna. Zato, ako ste nezadovoljni, promenite nešto. Vreme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da rizikujete da pokrenete stvari na bolje.

Vaša kreativnost će dostići vrhunac u ovoj godini, tako da možete skupiti hrabrost da isprobate sve lude ideje koje vam padnu na pamet.

Škorpija 2020: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Škorpije, strast i ljubav nikada nisu bili problem za vas. Vama je uvek jasno šta želite i obično to lako i dobijete. Osobina koja vam ponekad nedostaje je druženje i povezivanje sa ljudima i u 2020. vrata za tu opciju će vam biti širom otvorena. Ako ste introvertni, vaš partner će vas zamoliti da se otvorite. Učinite to.

Ove godine ćete biti puni zanosne energije i kreativnosti. Prenesite nešto od ove energije na međuljudske odnose i bićete iznenađeni napretkom koji možete ostvariti. U početku će vam biti neprijatno, pa čak i zastrašujuće. Držite se. Godišnji horoskop za Škorpiju 2020. pokazuje da ćete biti nagrađeni. Ako ste bez partnera, što nikada kod vas ne traje dugo, budite strpljivi i sačekajte da se pojavi jedna posebna osoba.

HOROSKOP I SUDBINA: Blizanci će završiti u ludnici, Škorpije – zatvor, a Jarac zauvek sam!

Škorpija 2020: Horoskop za zdravlje

Nakon naporne 2016., godišnji horoskop za Škorpiju 2020. pokazuje da ćete ući u novu godinu malo iscrpljeni. Dozvolite svom telu da se oporavi i dajte mu vremena za to. Kao što možete videti iz drugih oblasti u svom životu, 2020. će vam doneti strast i kreativnu energiju za koju ne morate da se borite na način na koji ste morali u 2016.

Međutim, ta energija će doći samo ako niste previše iscrpljeni da je primite. U prvom delu godine morate da verujete da je kreativnost odmah iza ugla i zato se opustite, meditirajte i dobro odmorite. Vitalnost će se vratiti uskoro.

Dok godišnji ne stupi na snagu pogledaje svoj mesečni za JANUAR ovde.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak škorpija

Škorpije su osobe sa datumom rođenja: 23. XI – 21. XII

Vaš element: voda
Vama upravlja: Pluton
Vaš kamen: topaz
U životu tražite: da izdržite uprkos pritiscima
Raspoloženje: nepokolebljivo
Tajna želja riba: da trijumfuje

tt-group.net

loading...