JARAC

POSAO: Imate utisak da Vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko Vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju.

LJUBAV: Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »lepši deo« svoje ličnosti.

reklame

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

VODOLIJA

POSAO: Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da Vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje.

LJUBAV: Osećate rezignaciju ili »emotivnu prazninu«, možda Vas partner ima više problema nego što možete da pretpostavite.

ZDRAVLJE: Odlično.

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2017 Danas je sreda Merkur je u konjunkciji sa Jupiterom, a Merkur i Jupiter su u Škorpiji.

RIBE

POSAO: Delujete dekocentrisano, jer neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim rezimom ili neuspehom.

LJUBAV: Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim.

ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

danasnji-dnevni-horoskop.com

loading...