VAGA

POSAO: Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.

LJUBAV: Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.

reklame

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima.

LJUBAV: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.

ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2017 Danas je sreda Merkur je u konjunkciji sa Jupiterom, a Merkur i Jupiter su u Škorpiji.

STRELAC

POSAO: Imate stroge kriterijume i iritira Vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard.

LJUBAV: Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili »teatralni« izlivi osećanja kod Vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...