RAK

POSAO: Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama.

LJUBAV: Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.

reklame

ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

LAV

POSAO: Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika.

LJUBAV: Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni, pre nego sto progovorite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2017 Danas je sreda Merkur je u konjunkciji sa Jupiterom, a Merkur i Jupiter su u Škorpiji.

DEVICA

POSAO: Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje Vaše zasluge ili da Vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku.

LJUBAV: Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...