Dnevni horoskop za 9. oktobar 2018

Danas je utorak, Merkur ulazi u Škorpiju, i sva njegova ulaštenost danas pada u vodu, jer pod uticajem Škorpije on postaje drzak, direktan, pomalo surov. Svakako neprijatan u komunikaciji…

Energija koja danas dominira je jaka i moćna. S jedne strane reči koje izgovorite mogu opasno da povrede ili razbude nečiji uspavani um… U svakom slučaju ovo je energija koja nagoni na analiziranje, duboko razmišljanje, istraživanje nepoznatog, nejasnog. Moguće su opsesivne misli, preterivanje i mračna razmišljanja. U komunikaciji vladaće sarkazam i arogancija – piše Današnji dnevni horoskop.

Merkur je u Škorpiji od danas pa sve do 5. novembra.
Nije sve tako crno…

reklame

OVAN

POSAO: Pazljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.

LJUBAV: Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.

ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2017 Danas je sreda Merkur je u konjunkciji sa Jupiterom, a Merkur i Jupiter su u Škorpiji.

BIK

POSAO: Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objasnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.

LJUBAV: Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

BLIZANCI

POSAO: Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego Vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja Vam nameće svoje konzervativno mišljenje.

LJUBAV: Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...