Dnevni horoskop za 19. oktobar 2017 I danas nam je aktuelan redak aspekt kao i juče, a ovoga puta u pitanju je Sunce u opoziciji sa Uranom, a RX Uran u Ovnu. Sunce je u Vagi.

S ovim aspektom stiže nam dosta toga nenadanog, neplaniranog, pa i šokantnog. Uz sve to javlja se nemir, nervoza, nesanica.

Mogući su neočekivani susreti s neprijatnim ljudima koje biste rado da nikad ne srećete u životu.

reklame

Moguć nesklad na svim poljima, emotivnim, poslovnim, prijateljskim. Ovo je aspekt neočekivanih i uglavnom bar na prvi pogled neželjenih promena.

Znakovi koje će ovaj aspekt najviše da pogodi su Jarčevi, Ovnovi, Vage i Rakovi, proći će i ovaj dan…

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 19. oktobar 2017

Ovan

POSAO

Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.

LJUBAV

Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Bik

POSAO

Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.

LJUBAV

Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Blizanci

POSAO

Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro…

loading...