Dnevni horoskop za 14. mart 2019. Ovan željan gratifikacije, Bik negativan, Blizancima rade iza leđa, Rakovi, ne mešajte posao i prijateljstvo!

Dnevni horoskop za 14. mart 2019.
Dnevni horoskop za 14. mart 2019.

Dnevni horoskop za 14. mart 2019. Povoljan aspekt Marsa i Saturna će vam pokazati put u kom pravcu delati. Sve što se danas dešava je nestabilno, nejasno i zbunjujuće.

Dobar energetski start od juče olakšaće ovaj problem tako što ćete probleme moći preusmeriti u svoju korist! Svako dobro vam želimo, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Deluje vam kao da uprkos dobrim rezultatima na poslu, izostaju pohvale kao i novčana stimulacija. To može biti poražavajuće, ali ne odustajte. Dobra vremena samo što nisu.


LJUBAV

Ovnovi koje su u dugoj vezi mogu se osetiti kao da su upale u kolotečinu. Ako ste i vi jedan od njih, probajte da unesete malo raznolikosti u odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE

Unosite više vitamina u svoj organizam.

Bik

POSAO

Negativno reagujete na promene u poslovnom okruženju. Promenite stav jer nova situacija može biti povoljna po vas.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 17. oktobar 2019. Vaga ima neobičnu situaciju na poslu, Škorpija upoznaje zanimljivu osobu, Strelčevi ako ćete pitati za povišicu danas je taj dan

LJUBAV

Imate osećaj da vas partner ne razume. Opustite se i ne dozvolite sebi da vas zarobi loše raspoloženje. Ovaj vikend isplivajte, dosta dugo ste bili pod vodom.

ZDRAVLJE

Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite ovu lošu naviku.

Dnevni horoskop za 14. mart 2019.
Dnevni horoskop za 14. mart 2019.

Blizanci

POSAO

Imate osećaj da vam kolege rade iza leđa i ne grešite u tome, nažalost. Pokušajte da ostanete sa svima u dobrim odnosima kako im ne biste pružili dodatni materijal za ogovaranje.

LJUBAV

Dozvoljavate da stres utiče na vaš privatni život. Bila bi dobra ideja da zajedno sa partnerom isplanirate neku opuštajuću aktivnost.

ZDRAVLJE

Pazite šta jedete.

Rak

POSAO

Otkrili ste tajnu poslovnog uspeha. Negujte dobre odnose sa šefovima i kolegama i imaćete od toga višestruke koristi. Ipak, ne mešajte previše karijeru i prijateljstvo.

LJUBAV

Sveže ste zaljubljeni i to veoma pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Potrudite se da taj osećaj traje što duže.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate….