Dnevni horoskop za 14. mart 2019. Ovan željan gratifikacije, Bik negativan, Blizancima rade iza leđa, Rakovi, ne mešajte posao i prijateljstvo!

0
890

Strelac

POSAO

Zvezde vam predviđaju blistavu budućnost i to će početi da se ostvaruje vrlo uskoro. Osetićete olakšanje u obavljanju poslova i ništa vam neće biti teško. Uživajte u svom uspehu.

LJUBAV

Usamljeni Strelčevi ne treba da očajavaju. Prava osoba se nalazi bukvalno iza ugla. One koji su u vezi neka očekuju mnogo uzbuđenja.


ZDRAVLJE

Previše radite. Potreban vam je predah.

Jarac

POSAO

Očekujte konfliktne situacije, ali najbolje bi bilo da ovaj put prećutite ono što mislite. Biće vremena da se poravnaju računi.

LJUBAV

Blage nesuglasice sa partnerom rešite tako što ćete ponekad popustiti. Neće vam pasti kruna s glave, a veza će vam postati jača.

ZDRAVLJE

Mogući problem sa zubima. Isplanirajte posetu stomatologu.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 25. mart 2019: Bik u ljubavi sa Vagom, Rak nepoverljiv
Dnevni horoskop za 14. mart 2019.
Dnevni horoskop za 14. mart 2019.

Vodolija

POSAO

Pohvala osobe koja je iznad vas na poslovnoj lestivici vam mnogo znači. Iskoristite je pametno. Neka vam da vetar u leđa kako biste bili još bolji i produktivniji na radnom mestu.

LJUBAV

Više osoba je trenutno u igri, ali pre ili kasnije će doći vreme da izaberete jednu od njih. Ne igrajte se sa tuđim osećanjima jer jednog dana bi vam se moglo desetostruko vratiti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Ribe

POSAO

Iako možda mislite da vam posao nije dovoljno zabavan, grdno se varate. Na pomolu su situacije koje će biti, u najmanju ruku, interesantne.

LJUBAV

U svemu što radite imate apsolutnu podršku partnera. Ipak, ne uzimajte ga zdravo za gotovo jer i on ima svoje muke.

ZDRAVLJE

Ukoliko primećujete promene u svom organizmu, proverite hormone.