Dnevni horoskop za 14. mart 2019. Ovan željan gratifikacije, Bik negativan, Blizancima rade iza leđa, Rakovi, ne mešajte posao i prijateljstvo!

0
890

Lav

POSAO

Projekat na kome dugo radite polako privodite kraju. Sada je pravi trenutak da date sve od sebe, a ne da se ulenjite i prepustite drugima da obavljaju vaše zadatke.

LJUBAV

Odnosi sa partnerom su harmonični, pa ih možete iskoristiti da vašu vezu podignete na viši nivo. Nije isključeno ni donošenje nekih bitnih životnih odluka.


ZDRAVLJE

U odličnoj ste formi.

Devica

POSAO

Iako možda deluje kao da vam trenutno ne cvetaju ruže, strpite se. Loš period će se uskoro završiti i vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom.

LJUBAV

Partner prolazi kroz dramatične promene u životu. Sada je pravi trenutak da pokažete ljubav i razumevanje. Umeće to da ceni.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 25. mart 2019: Bik u ljubavi sa Vagom, Rak nepoverljiv

ZDRAVLJE

Stres vam veoma negativno utiče na organizam. Pokušajte manje da se nervirate.

Dnevni horoskop za 14. mart 2019.
Dnevni horoskop za 14. mart 2019.

Vaga

POSAO

Promena posla ili barem sektora u kome radite bi vam prijala, ali nemojte po svaku cenu želeti da odete sa mesta na kome ste sada. Nekad je u životu potrebno zadovoljiti se.

LJUBAV

Svojim komentarima činite da se partner oseća neprivlačno. Pazite šta govorite kako ne biste povredili tuđa osećanja.

ZDRAVLJE

Pokušajte da se naspavate.

Škorpija

POSAO

Vaše ideje nailaze na jednoglasnu podršku na poslu. Samo tako nastavite i uskoro vas može očekivati i unapređenje.

LJUBAV

Vaše okruženje ne slaže se sa vašim trenutnim izborom partnera. Ignorišite ih. Vi ste srećni i to je najbitnije. Oni neka se brinu o svojim problemima.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…