Moćne veštine zavođenja
Moćne veštine zavođenja

Žene su mirisne, predivne, magične, zanosne, zavodljive… ali postoje i neke pomalo iritantne stvari u vezi sa njima, koje retko koji muškarac može i želi da toleriše.

Ukoliko muškarac odluči da mu zadajete više muke nego zadovoljstva, jednostavno će se okrenuti i otići. Osim ukoliko nije beznadežno zaljubljen u vas i obožava skoro sve što radite. To znači da ste nekim drugim postupcima i osobinama zaslužili da voli kod vas i te manje privlačne osobine i postupke.

Ovo je spisak stvari koje skoro sve žene rade, a muškarcima su odbojne, ili ih nerviraju – On ovo ne razme, ne radi i ne želi da ga iko uvlači u to, osim ako u pitanju nije žena njegovog života, odabranica njegovog srca. Onda će učiniti sve za nju. Ovo samo zaljubljen muškarac može da trpi:

Šoping

reklame

Svi znamo koliko muškarci vole šoping – otprilike i koliko hodanje sa peskom u cipelama. Za razliku od žena, njihov pogled na garderobu prvenstveno je praktičan. Ukoliko se muškarcu svidi majica, on će prosto odmah kupiti 10 komada istih i završiti s tim za narednih par godina. Uđeš, izađeš i gotovo. Nemaju oni strpljenja za bauljanje po radnjama, blejanje u izloge, upoređivanje cena, rasprodaje, trendove, gužve, redove, isprobavanje…

ISPOVEST: Danas sam, srećom, PREVARIO ŽENU i ponovo se ZALJUBIO, ali to nije sve…

Ali ako to radi žena koju muškarac apsolutno obožava, ići će sa njom u šoping bez prigovora, pridržavaće joj stvari dok isprobava desetu haljinu po redu, pa će čak i pomagati pri izboru, dajući svoje mišljenje, dopustiće njoj da odabere ponešto i za njega… Jedini uslov je da i ona njemu na kraju ispuni jednu želju…

IPAK NISU SKROZ ĆORAVI: Ovih 10 stvari muškarci će uvek primetiti na vama

Sapunice i ljubavne drame i komedije

Muškarci vole filmove i serije sa mnogo akcije, eksplozija, jurnjave kolima, borilačkim veštinama… ali smešten udobno na kauč pored žene koja ga beskrajno uzbuđuje i zadivljuje, progutaće bilo šta, pa makar to bila i indijska sapunica. Možda nakon neke dirljive ljubavne drame ispusti i koju suzu.

Nered i aljkavost

Žensko kupatilo ume biti onoliko neuredno i aljkavo koliko njihov izgled ume biti besprekoran. Računica je jednostavna, ako je pola dana provela u sređivanju kose, noktiju, u negovanju, biranju garderobe, prizor koji će muškarac zateći kada dođe da je pokupi biće sledeći: Prelepa boginja u čijoj pozadini stoji čitava kuća okrenuta naglavačke, kao da je bomba pala, ili kao da tu živi 5 pijanih Rusa.

Muškarac koji voli ženu se neće zgroziti čak ni nad zaboravljenim uloškom u kupatilu i iskorišćenim brijačem na lavabou. Jednostavno će joj sledećeg dana pomoći da sve malo dovede u red.

Tepanje

Maco, kuco, bebo, srce, pišo, medo… biće ga blam da iko od ortaka čuje neki od ovih detinjastih naziva koje žene nadevaju svojim muškarčinama, ali kad niko ne gleda, čak će i on vama tepati kao izgubljeno tele.

Selfiji

Beskrajno pućenje u telefon, nameštanje, menjanje uglova… sve to nepodnošljivo ide na živce muškarcima (i mnogim ženama takođe). Međutim, ukoliko odabranica njegovog srca želi savršenu profilnu fotku, on ne samo da je neće osuđivati, nego će joj i priskočiti u pomoć.

Na kraju krajeva, ne mora on sve da razume da bi te ispoštovao. Zaljubljen muškarac će raditi neke stvari samo zato što zna da vama znače, bez obzira što ih on baš i ne shvata.

Zdrava hrana i sport

Zbog prave žene muškarac čak i cigare ostavlja. Šalu na stranu, ali u vezi u kojoj se muškarac oseća srećno, zadovoljno, ušuškano, pored žene u koju ima poverenja i koju poštuje, pristaće čak i da bude pokusni kunić u svakoj njenoj kulinarskoj čaroliji, pa makar to bio i najnoviji režim organske ishrane. Piće vaše smutije i grickati bezglutenski karton, samo da bi što duže gledao zadovoljan osmeh na vašem licu… Ići će sa vama na trčanje i jogu. Posle može da pojede i pljeskavicu negde napolju… gurmansku… niko neće znati.

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...