Ogovaranje

Ima i onih muškaraca koji ogovaraju, ali im to nije duševna hrana, kao što je nekim ženama. S obzirom da u pozadini većine ogovaranja zaista ne stoje zle namere, zaljubljeni muškarac će to tolerisati. Čak će ponekad i učestvovati u vašem trenutnom hejtu na tu i tu koleginicu, saslušaće najnovije tračeve ko je skim šta, gde i kako… Oni baš totalno ćoravi od ljubavi, iakno rezignirano, učestvovaće čak i u vašim spletkama. Samo vodite računa da ne preterujete – onog momenta kad mu dozlogrdi (kad progleda), izbrisaće vas za sva vremena.

Na kraju krajeva, ogovaranje i spletkarenje, provodadžisanje i slične aktivnosti same po sebi loše su prvenstveno za onog ko se njima bavi, a čak i iz najbolje namere mogu doneti neprocenjivu štetu drugima.

Njeni roditelji

reklame

Posle nekog vremena najnormalnija je stvar da veza uđe u tu fazu kada se on upoznaje sa vašom familijom i vi sa njegovom. Znate i samo koliko porodični ručkovi i druge tradicije i običaji mogu biti naporni.

Iako nijedan muškarac zaista istinski ne uživa u mrkom pogledu njenog oca preko puta stola dok mu dodaje so, ni rasejano čavrljanje i zapitkivanje njene majke koja pokušava da otkrije što više detalja o novom “zetu”, ili pomaže staramajci oko sudova i kuhinje… zaljubljen muškarac će sve ovo stoički izdržati, pa će čak i izigravati pomiritelja između zaraćenih strana ako izbije neka porodična rasprava ili svađa.

Ipak, ne stavljajte ga suviše često u ovakve situacije, jer svako strpljenje ima granice.

PORODIČNI RUČAK - OBIČAJ U IZUMIRANJU: Nestalo mi je interneta, pa sam proveo vreme sa porodicom - fini neki ljudi...

Njeno šefovanje

Niko ne voli da mu drugi diriguju životom i nameću pravila. Međutim, on je već pristao da živi sa vama, da sa vama deli dobro i zlo (čak i ako možda to još zvanično nije obećao). On je svestan da će se život u paru razlikovati od samačkog života i da će neke stvari biti drugačije.

Zaljubljen muškarac će učiniti sve da promeni svoju rutinu kako bi u njegovom dnevnom rasporedu bilo mesta za zajedničke aktivnosti, pobediće svoju lenjost i želju da prosto uživa na kauču ispred TV-a sa pivom u rukama i otići će sa vama u šetnju, na kolače, u bioskop, možda će naučiti i da kuva, konačno će savladati programe na veš mašini i veštinu odvajanja veša. Poslušaće vaš savet u vezi sa nekom poslovnom ili životnom dilemom, radiće na sebi… Naravno, samo ako vidi da i vi isto činite zbog njega.

PUSTI ŽENU DA LUPI ŠAKOM O STO: Nauka tvrdi da je brak bolji kada je žena glavna!

Međutim, ni jedno živo biće neće dugo izdržati da ga terate na nešto što se kosi sa njegovim principima, najdubljim mislima i željama. Niko ne voli da bude na silu menjan, prekrajan, kritikovan i omalovažavan… Kad tad će doći momenat kada će viknuti “Sada je dosta!”

Saplitanje na štiklama

Koliko god da muškarci vole da vide ženu na štiklama, toliko ih nervira kada sa damom na potpeticama i užasno restriktivnoj garderobi moraju da hodaju po gradu. Hiljadu puta će pomisliti: “Pa zar nisi mogla da obučeš nešto udobnije, nešto u čemu možeš da se krećeš?”

Ipak, zaljubljen muškarac će svoju sređenu ženu spretno podupirati rukom i upozoravati na rupe u asfaltu, stoički slušati kukanje o žuljevima, kupovati flastere u dežurnoj apoteci usred noći… ogrtati je svojom jaknom jer njena zimska ne ide uz odevnu kombinaciju, pa je nije ni ponela… samo dok to nije nešto što se odvija svakodnevno.

KO SE GOJI ZAJEDNO, OSTAJE ZAJEDNO: Naučnici otkrili da su kilogrami dokaz srećne i stabilne veze

 

Pijanstvo

Muškarci ne vole pijane žene. Muškarci ne vole ni pijane muškarce (samo ih malo manje ne vole), pogotovo ako je on trezan ili, ne daj bože taj koji mora da ostane trezan kako bi vas odvezao kući. Pijani ljudi, ma koliko veseli bili, treznom čoveku su užasno naporni.

Ipak, kada muškarac voli, voleće vas i pijanu (samo možda malo manje). Držaće vam kosu dok povraćate i spašavaće vas od neprijatnih situacija dok bauljate okolo, čak će tolerisati i vaše previše prisno ponašanje sa potpunim neznancima, sve dok je siguran u vas i vašu ljubav, slušaće vašu falš izvedbu Bijonse i kuvaće vam supicu sledećeg dana da što preprođe mamurluk.

Zajedničko pijanstvo može biti i ultimativni test vaše ljubavi, jer tada inhibicije popuštaju i svako se ponaša više vođen podsvešću nego svešću. Zbog toga do izražaja dolaze neke skrivene osobine, razmišljanja i osećanja. Ukoliko vam je super čak i kad cirkate zajedno, verovatno nema nekih većih prepreka da vaša veza opstane zauvek.

Male iritantne navike

Svako od nas ih ima. Možda je to grickanje noktiju, ili bilo šta što radite nesvesno, manično… Muškarac koji vas voli nikad vam neće zameriti na sitnim iritantnim navikama. Neće vas zbog njih voleti manje, ali će pokušavati da na vas utiče da pobedite svoje slabosti.

besnopile.rs

loading...