ISPOVEST: Danas sam PREVARIO ŽENU i ponovo se ZALJUBIO

Facebook post jednog muža ovih dana postao je viralan na internetu.

Brak je totalno otkačena stvar, zar ne? Preko činjenice da muževima s vremena na vreme luta pogled, većina žena nevoljno prelazi, a neke i otvoreno izražavaju ljubomoru ako njihov partner često zagleda druge žene.

Ni ovaj muž na taj nestašluk nije imun. Ali njemu se desio jedan neverovatan obrt situacije…

Psihološki trikovi za manipulaciju: Daće vam sve što poželite i još će biti srećan zbog toga!

U svom postu na Facebook-u on je napisao sledeće:

reklame

Neprijatno mi je da prznam ovo, ali danas sam prevario ženu… na neki način. Želim da objasnim ovo. Bio sam u robnoj kući u nabavci nekih sitnica – znate već: brijači, pincete, makazice, trimeri, malo šunke, sunđer za kupanje, grickalice… i dok sam se približavao kasi za oko mi je zapala ta žena. Stajala je u redu, kao i ja i u trenu me je potpuno oborila s nogu. Pomislio sam “Koji li je srećnik sa ovom ribom” i u deliću sekunde sam ukapirao – “Pa to je moja žena!!!”

ISPOVEST: Danas sam PREVARIO ŽENU i ponovo se ZALJUBIO

Bila je potpuno neverovatna slučajnost da se ona nađe u istoj radnji, u istom redu kad i ja, živeći svoj život i ne sluteći da smo na istom mestu u isto vreme… Jedna osoba je stajala u redu između nas, tako da sam slobodno mogao da posmatram moju ljubav. Pokušao sam da joj pošaljem SMS “Hej seksi, šta to kupuješ?”, ali ona nije čula da joj je stigla poruka, jer je tražila neki kupon po torbi. Odustao sam od toga da joj privučem pažnju, jer nisam želeo da je zaskočim s leđa dok plaća račun na kasi i napravim neprijatnu situaciju. Odlučio sam da ostanem tu gde sam, da je gledam i posmatram osećanja koja njena pojava u meni izaziva.

Prva stvar koja me je strefila je to koliko je ona lepa. Gledam je svaki dan, ali danas, kada sam je neočekivano sreo u istoj radnji, video sam je nekim novim očima. Nisam mogao da verujem koji sam srećnik što sam baš ja njen momak. Od tog saznanja sam malo pocrveneo, ali niko to nije mogao da vidi ispod ogromne bradurine koju sam pustio.

ISPOVEST: Danas sam PREVARIO ŽENU i ponovo se ZALJUBIO

Druga stvar koja me je začudila bila je činjenica da ona mene uopšte nije primetila. Pomislio sam kako je ovo i dobro i loše. Dobro je što njoj ne luta pogled, a loše je što je isto tako mogao u nju da blene i da joj se prikrada neki manijak, a da to ne primeti. Moram da joj nabavim suzavac, da ima za svaki slučaj. A onda sam shvatio još jednu zastrašujuću stvar – Spoznao sam koliko me tanka linija deli od scenarija u kome me ona nikada nije zapazila, u kome nikada nisam uspeo da joj privučem pažnju da pristane na prvi sastanak i da nikad nisam uspeo da je osvojim.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.