ZBOG OVAKVE ŽENE MUŠKARAC I CIGARE OSTAVLJA: Gospođica savršena o kojoj frajeri maštaju!

Neki muškarci ih se boje, ali jako greše, jer su, prema nekim stvarima, gotovo idealne

Muškarci su, za portal AskMen.com, pokušali da daju odgovor i opišu s kakvim ženama žele vezu i koje su to osobine koje ih krase, piše Cosmopolitan.rs.

Možemo da samo da zaključimo da smo oduševljeni progresivnim stavovima današnjih muškaraca. Oni ne samo da nisu pisali o zadnjicama i dekolteima, već su se složili da su, na primer, feminizam i ravnopravnost totalno seksi!

devojka-u-cvecu

Ovako otprilike izgleda profil idealne žene o kojoj svaki muškarac sanja, ali naravno, postoje i određene varijacije na temu.

Samopouzdana

Ona je feministkinja – dakle, ne žena koja mrzi muškarce, već žena koja poštuje sebe i zahteva jednaka prava sa muškim rodom. Pametna je, zabavna i otvorena za mnoga nova iskustva. Veruje u partnersku ravnopravnost i ne ponaša se kao slaba i nezaštićena devojčica.

Pročitajte i  Žene, ovo ne možete ni da naslutite: Kad te muškarac stvarno voli, on i te kako obraća pažnju na ovih 9 stvari

Seksi

Ona voli muškarce i voli seks. Ne koristi seks kao manipulaciju i da bi privukla ili zadržala muškarca, već jednostavno uživa u njemu i to se na njoj vidi jer zrači seksepilom. Druge žene mogu biti ljubomorne, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza s njima čisti je užitak…


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.