Dnevni horoskop za 1. mart 2018.
Dnevni horoskop za 1. mart 2018.

Dnevni horoskop za 1. mart 2018. Stigao je mart, a kreće s Merkurom u sekstilu sa Plutonom. Mogući naleti iskrenosti, razjašnjavanja, objašnjavanja, prepiranja, samouverenih tvrdnji potkrepljenih jakim argumentima.

Osećaćete neverovatnu moć i vladaćete scenom kao retko kad. Isto tako, slušaćete druge pažljivo i predano, na šta će vam svi biti veoma zahvalni jer se pokazujete kao pravi prijatelj, piše današnji dnevni horoskop.

Inteligencija danas izuzetno naglašena, kao i intuicija. Potreba za istraživanjem, logičkim povezivanjem stvari u celinu i dolaženjem do istine danas je veoma istaknuta. Želećete sad i odmah da raspravite neke stvari sa osobama koje vam svojim postupanjem već duže vreme remete duhovni mir.

reklame

Dnevni horoskop za 2. mart 2018. Merkur u trigonu sa Jupiterom, aspekt, koji donosi dan idealan za edukaciju, istraživanje i introspekciju

Dnevni horoskop za 1. mart 2018
Dnevni horoskop za 1. mart 2018

Ovan

POSAO

Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovnoj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na vašu koncentraciju.

LJUBAV

Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nežnosti donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

Bik

POSAO

Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno i zato pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lepe reči ili velika obećanja.

LJUBAV

Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Blizanci

POSAO

Imate interesantne ideje, ali na žalost vaša okolina nema dovoljno sluha da vas podrži. Zbog različitih interesovanja među saradnicima, morate da prihvatite kompromis.

LJUBAV

Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom o osetljivim temama koje ni do sada niste uspeli pravilno da zaključite. Nema razloga da podižete tenziju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

loading...