muškarci lažu žene

Možemo da pričamo šta god hoćemo, ali surova je istina da ponekad svi muškarci lažu žene, kao što je tačno i obrnuto. Evo nekoliko dobrih razloga zašto to ružniji pol radi lepšem polu:

NEKE NE MOGU DA PODNESU ISTINU

To je jednostavno tako i drukčije ne može. Nekim ženama je teško da shvate da muškarac više voli da ode u kafanu sa društvom i popije nekoliko pića, nego da ide sa njom i njenim drugaricama u bioskop da gledaju neki ljigavi ljubavni film. Kada to pokušate da im nekako objasnite – zna da nastane gadna frka.
Onda je jednostavnije reći da nikako ne možete da idete u bioskop zato što morate biti sa prijateljem koga je ostavila devojka. Ova će to progutati jer je to podseća na ljigavu ljubavnu priču, a vi nećete morati da branite svoje pravo na pivo.

Govor tela lažova: Uhvatite ih u laži i proverite sebe!

reklame

TAKO JE MNOGO JEDNOSTAVNIJE

Recimo, njoj za Novu godinu kupite CD za 200 dinara, a sebi neku originalnu igricu koja košta 1000 dinara. Da, da, sve je to bilo u najboljoj nameri, jer je sve to zajedničko, i vi ćete slušati taj CD, a ona… Ona ne igra igrice!
Prema tome, ispali ste sebična svinja koja je sebi kupila 5 puta skuplji poklon! Naravno da to nećete priznati i da čete reći da je ta igrica bila na rasprodaji i da ste je kupili za jeftine pare.

KAKO MUŠKARCI LAŽU ŽENE I OBRNUTO

UME DA BUDE VRLO ZABAVNO

Zakasnili ste na važnu večeru i nećete valjda priznati da kasnite zato što se utakmica koju ste gladali malo više odužila. Ne, ne, reći ćete da ste na putu pomogli starijoj gospođi da promeni probušenu gumu. U tom slučaju ne samo da ste se opravdali, već ste se pokazali i kao dobar čovek koji pomaže onima kojima je pomoć potrebna, a uvek je zabavno kada vas neko doživljava kao dobročinitelja.
Napomena: malo zaprljajte ruke da izgleda kao da ste stvarno menjali gumu!

Evo kako žene lažu na početku veze!

IZ STRAHA

Nažalost, događa se i najboljima: negde ste pogrešili i od onako kul tipa postali ste zaljubljeni šonja, koji se boji da prizna da tu i tamo voli da pogleda neku drugu zgodnu devojku. Ništa strašno, ali vaša partnerka je ljubomorna kao papričica, a vi želite da sačuvate vezu i tako kopate sebi sve dublju i dublju rupu.

NIŠTA NE KOŠTA

Ako vas devojka pita: ‘Kakva mi je frizura, reci mi iskreno?’, šta ćete vi reći? Sigurno ne: ‘Pa, kada je opereš, biće bolja’.
Ne, ne, kada vas to pita, ona zapravo ne želi da čuje pravu istinu i jedini pravi odgovor sa vaše strane je: ‘Odlična!’, Ta laž vas zaista ništa ne košta, a sprečićete užasnu situaciju tipa ‘sa tobom celo veče neću progovoriti ni reči, a o seksu bolje da ne razmišljaš celu nedelju’.

Kako lažemo dok se muvamo na netu

VRLO JE KORISNO

Posebno kada ribu treba osvojiti. Pa kako uopšte pokupiti neku, ako se ne složi nekoliko malih laži o namerama, karakteru, navikama, prijateljima… O dužini nemojte lagati, jer će istinu kad tad shvatiti – ako uopšte uspete da je odvučete u krevet.

PAMETNI STE

Na primer, devojka vas na početku veze pita sa koliko ste žena bili pre nje. Može vam se učiniti da će vam cena porasti ako kažete pravi (podrazumeva se što veći) broj, ali neće biti tako. Život će vam se uskoro pretvoriti u pravi pakao.
Zato nikada nemojte priznati da ste spavali sa mnogo žena, a pogotovo joj nemojte reći ko su te žene. Ako su među tim ženama neke koje i ona poznaje, pa zna za tu vezu, lažite da ste već drugi dan shvatili da to nije to (prvi dan ste bili pijani), a da se seksa sa njom uopšte ne sećate.

conopljanews.net

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.