Znakovi koji pokazuju da vam je dečko emotivni invalid
Znakovi koji pokazuju da vam je dečko emotivni invalid

Znakovi koji pokazuju da vam je dečko emotivni invalid: Prvo je sve bilo super, a onda pozivi i poruke više nisu toliko česti, i jedva da ga možete uhvatiti na kratko…

Na početku – osećaj je kao da ste dobili na lutriji. Ne samo da je on neverovatno duhovit i privlačan, već je i pravi šarmer. Od spotanog poziva na kafu do romantične večeri u kući, zna tačno šta treba da uradi ili izgovori da bi Vas zadovoljio.

Odjednom se sve to promeni. Prvo je sve bilo super, a sada ne možete a da ne primetite da nešto tu nedostaje. Pozivi i poruke više nisu toliko česte, i jedva da ga možete uhvatiti na kratko. Zarad idealnog početka probali biste da rešite stvar, ali njegova hladnoća vas jednostavno ostavi – izgubljenom! Ne možete navesti konkretno ”zašto” – jednostavno je u nekom trenutku prestao ”da se daje”. Suočavanje sa činjenicom da samo Vi zapravo ulažete u vašu vezu nije lako.

reklame

Ako Vaš partner i vi niste na istom kada su u pitanju razmišljanja o osećanja, vreme je da ga napustite. Pazite se ovih šest znakova koje je ponekad vrlo lako prevideti.

1. Vaši planovi, koliko god dobro organizovani, uvek propadnu.

Provedete nekoliko dana planirajući viđanje, a on u poslednjem trenutku otkaže. Ili još gore – ne pojavi se.

Ne propustite: Crna lista muškaraca: 5 tipova razvedenih muškaraca sa kojima ne smeš ništa da imaš

2. Zovete ga, ali ga ne možete dobiti

Sada je zvanično – izlazite sa duhom. Napravili ste rupu u telefonu od konstantnog zvanja i slanja poruka, ali on jednostavno ne odgovara. Ili odgovori na svaku treću poruku. Obrišite njegov broj, odmah!

Znakovi koji pokazuju da vam je dečko emotivni invalid
Znakovi koji pokazuju da vam je dečko emotivni invalid

3. Strah od vezivanja mu je drugo ime

Vremenom, primetili ste da je sva njegova priča o tome kako će vas upoznati sa porodicom ili prijateljima bila samo lažno obećanje. Ako ste sa nekim ko želi da se viđate samo nasamo to je jedan od najopasnijih upozorenja da mu se ili ne dopadate, ili nije mentalno i emotivno dovoljno zreo da preduzme sledeći korak. Recite mu: ”doviđenja!”

4. Moto mu je ,,Ja, ja i samo ja.’’

Ponekad Vam je teško da razlučite da li je on u vezi sa Vama ili sa samim sobom. Kad se planira viđanje, 9 od 10 puta ga on inicira. Dok ovaj tip možda deluje blaže od onog koji uvek ispali, upravo ova stalna potreba za kompletnom kontrolom svega će ozbiljno uticati na Vašu vezu u budućnosti.

Ne propustite: Žene, sada je sve jasno: Evo zašto ON ne želi vezu

U većini slučajeva retko pravi kompromise ili uvek okoliša pre nego što uzme u obzir jedan jedini Vaš predlog. Biti u ozbiljnoj vezi znači da učimo kako da dajemo i uzimamo, nemojte to zaboraviti.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...