Zašto ON ne želi vezu
Zašto ON ne želi vezu

Zašto ON ne želi vezu: Česta pojava, ponekad potpuno nejasna ženama.

Strah od vezivanja je danas priično čest – proverite da li je to slučaj i kod vašeg partnera.

Iako je mnogima teško da to razumeju, strah od vezivanja zaista postoji i češće je nego što mislite. Osobe koje imaju ovaj strah plaše se da budu u ljubavnoj vezi i da nekoga vole, a razlozi za to mogu da budu različiti.

reklame

Da biste na vreme znali na čemu ste, proverite da li su kod vašeg partnera primetni ovi znaci straha od vezivanja.

Uvek smisli nešto da vas ne upozna sa prijateljima i porodicom

Ako ste već neko vreme u vezi, a on se tako ponaša, trebalo bi da vam to probudi sumnju. Osoba koja je nervozna čim previše “zavirite” u njen privatni život, možda na taj način sebi obezbeđuje “čist” prostor kada poželi da “pobegne”.

Ne propustite: Pametne žene beže od ovakvih muškaraca: Ako imaš i malo mozga, šutni ih u dupe i nastavi svoj život

Naravno, sasvim je druga priča ako ste u vezi tek nekoliko nedeja i želite da upoznate njegove prijatelje i porodicu, a on smatra da je još uvek rano…

Zašto ON ne želi vezu
Zašto ON ne želi vezu

Ne govori vam da vas voli

Izjavljivanje ljubavi je velika stvari, a za one koji imaju strah od vezivanja još veća. Zato će osoba koja ima ovaj strah možda reći “Baš mi je zabavno sa tobom” ili “Ne volim to etiketiranje”, kao opravdanje zašto još uvek ne izgovara te dve reči koje toliko želite da čujete.

To ne znači da vas partner ne voli, samo da se plaše ozbiljne veze i sve im to deluje zastrašujuće, pa će na sve moguće načine gledati da izbegne da govori o svojim osećanjima.

Ne priča sa vama o budućnosti

Kao što smo rekli, razlozi za strah od obavezivanja mogu da budu različiti, ali je činjenica da ove osobe ne vole da planirau budućnost sa nekim – jer planiranje budućnosti znači da je veza ozbiljna.

Ne propustite: Muškarci koji imaju ovo su najbolji u krevetu: Nemojte se brukati kad je nauka potvrdila

Odjednom “nestane”

Ako ste već neko vreme u vezi i stvari među vama postaju sve ozbiljnije, lako se može desiti da vaš partner odjednom “nestane”, tj. da vam se ne javlja neko vreme, kako bi oboma (ali pre svega sebi) dokazao da stvari među vama nisu ozbiljne.

Zašto ON ne želi vezu
Zašto ON ne želi vezu

Ponaša se prema vama kao da ste u šemi

Vaš partner možda ima strah od vezivanja ako se prema vama ponaša kao da vas želi samo u krevetu. Strast je super stvar, ali ako je to sve što delite, a to nije ono što želite, u problemu ste.

Obratite pažnju na to da li vas partner izvodi negde ili vam deluje kao da vas krije i zove vas samo kad mu se probudi strast…

Ne propustite: Zašto nisam zanimljiva muškarcima: Ako nemaš ovo u sebi, džaba ti dobro dupe i grudi

Ukoliko kod svog partnera prepoznajete strah od vezivanja, od vas zavisi sledeći korak, ali u suštini imate dve opcije – da se okrenete i odete ili da odlučite da je vaš partner vredan truda i potrudite se da mu pomognete da prevaziđe taj strah.

mondo.rs

loading...