5 tipova razvedenih muškaraca
5 tipova razvedenih muškaraca

5 tipova razvedenih muškaraca: Ako ste imali (ne)sreću da upoznate jednog ovakvog, onda znate o čemu pričamo!

Hačiko

Još uvek nije pustio bivšu ženu. Spojler: neće je pustiti – dugo će patiti i doživljavati dramu. A u vezi će uvek biti troje: ona je u velikoj meri uticala na njegova osećanja, pa se on jednostavno plaši nove veze. Sve što mu ostaje je da bivšu ženu upoređuje sa svim drugim ženama. Generalno, pripremite prsluk za spasavanje.

Ne propustite: Žene, sada je sve jasno: Evo zašto ON ne želi vezu

Mr. Breaking Bad

Razvod je za njega bio povod da započne život ispočetka. Pokušava da izbriše iz sećanja sve što je bilo u braku. I ovde su, prema njegovom mišljenju, sva sredstva dobra – bilo da je to napijanje vikendom, ekstremno putovanje ili svaki dan nova žena u krevetu. Postoji šansa da se takav čovek spasi. Glavno je sačekati njegov period rehabilitacije.

5 tipova razvedenih muškaraca
5 tipova razvedenih muškaraca

Radnik godine

reklame

Nije sreća u ljubavi, sreća je u kancelariji! Nešto ovako kažu muškarci koji se nakon raspada porodice fokusiraju na posao. Danima sedi na laptopu, vodeći beskrajne pregovore i sklapajući poslovne sastanke, čak i vikendom. U stvari, ovo je sublimacija: radna pitanja pomažu mu da se odmakne od misli o propalom braku. Uzgred, ovo nije najgori slučaj: takvi muškarci često brzo prave karijeru i počinju dobro zarađivati. Ostaje pitanje da li može usporiti zbog vas ili će se ipak vratiti kući duboko iza ponoći, kada već spavate.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...