Ženski rod je u velikoj zabludi: 5 tipova muškaraca koje svaka devojka misli da želi, a u stvari oni nisu ono što im treba

5 tipova muškaraca koje svaka devojka misli da želi, a u stvari oni nisu ono što im treba

Žene samo misle da žele ovakve frajere • Otkrijte njihove probleme

Odgovor na pitanje šta žene tačno žele i dalje ne postoji, ali znamo šta žene misle da žele. A znamo i što ne valja sa svakim od muškaraca na popisu želja.

Nepopravljivo romantičan tip

Kupovaće ti cvijeće, ostavljati papiriće sa slatkim porukama po stanu, priređivati romantična iznenađenja i raditi sve ono što si mislila da je moguće samo u filmovima.

Problem: Ovakvi su frajeri najčešće zaljubljeni u ideju ljubavi, a kad nakon nekog vremena dođu u dodir sa stvarnošću (problemi u vezi, svađe, dosadna svakodnevica), neće moći da se nose s time.

Faca

Baš kao Mr. Big u seriji Seks i grad, ovaj frajer odavaće utisak savršenog, uglađenog džentlmena koji preduzima baš sve da te osvoji. Izazvaće zavist svih tvojih prijateljica, a zbog njega će svi tvoji bivši momci delovati potpuno jadno.

Problem: Faca tačno zna šta radi, a jednom kad te osvoji vrlo brzo će početi da mu nedostaje uzbuđenje osvajanja pa će se prebaciti na neku novu žrtvu.

Pročitajte i  Zatelebao se ali ga je blam da prizna: 5 neočekivanih signala da je muškarac zaljubljen

5 tipova muškaraca koje svaka devojka misli da želi, a u stvari oni nisu ono što im treba

Stariji frajer koji zna šta želi

Žene kojima je dosta nezrelih balavaca koji nisu sigurni šta žele od života lako će pasti na nekog ko je prefinjeniji i ima više životnog iskustva.

Problem: Godine su samo brojka, ali ako je razlika velika, brojke počinju da igraju protiv vas.

Muškarčina

Tip koji će braniti tvoju čast i uz kojeg ćeš se osećati potpuno sigurno i vrlo ženstveno.

Problem: Zaboravi na emotivne razgovore i ostale ženske stvari – ako imaš potrebu da se isplačeš, on će otići na pivo dok se ne smiriš.

Tip koji voli da se provodi

S njim je život žurka 0-24 i nikad ne znaš šta te čeka, ali znaš da će sigurno biti neverovatno uzbudljivo.

Problem: Zabavnjaci su najčešće ljudi koji jednostavno moraju da budu u centru pažnje, a kad slučajno nisu, postaju sve, samo ne zabavni.

index.hr