Naslovna zabava Nebo ima nešto da ti kaže: Izaberi Mesec koji te najviše privlači...

Nebo ima nešto da ti kaže: Izaberi Mesec koji te najviše privlači i saznaj kakvu ti poruku šalje

2234
PODELI
Izaberi Mesec koji te najviše privlači i saznaj kakvu ti poruku šalje
Foto: mysticalraven.com

“Mesec je veran saputnik. Nikada ne odlazi. Uvek je tu, promatra, postojan je, poznaje sve naše svetle i tamne trenutke, menja se zauvek baš kao i mi. Svaki dan je drugačiji. Ponekad je slab, a ponekad jak i pun svetlosti. Mesec razume šta znači biti čovek. Neizvesno je. Samotno. Ispunjeno nesavršenošću. “- Tahereh Mafi

Mesec, čaroban kao što i jeste, takođe može definisati aspekte vašeg života. Sve što treba da učinite je da odaberete svoj omiljeni Mesec i pročitate svoju ličnu poruku.

Mesec broj 1

Imate snažne psihičke sposobnosti i oštar osećaj intuicije. Skloni ste vaganju svih mogućnosti pre donošenja odluke, a to će vam pomoći u budućnosti na području finansija. Videćete povećanje novca u svim aspektima vašeg života. Osude koje ste napravili u prošlosti uzrokovale su da se osećate izgubljeno, ali situacija će se razbistriti i vaš će duh biti opušten.

Pročitajte i  Oči koje životinje te najviše privlače? One nose veoma važnu poruku za tebe

Ovo je dobro vreme da prihvatite nove izazove koji će osigurati prosperitetnu budućnost. Ovo gospodarsko blagostanje takođe će vam doneti radost i sreću, koju morate podeliti sa svojim prijateljima i porodicom, piše Mystical raven.

Što se tiče sentimentalnih stvari, predivan je trenutak za ljubav, velika je snaga u vazduhu. Izgleda kao da je ovo vreme ljubavi i obilja pravi blagoslov za vas.

Mesec broj 2

Ne bi trebalo da se kockate – ni s ljubavlju ni s finansijama. Jednostavno nije u redu. Ako želite sigurnost i poverenje u ljubavnom i životu i u aspektima finansija, prestanite stavljati svoj život u tuđe ruke.

Ovo je vreme da se zauzmete za sebe i uložite trud za vaš život. Morate biti vrlo oprezni, jer ćete biti skloni finansijskim izdajama, a vi ćete u drugima videti samo najbolje čak i kada istina bude tačno ispred vašeg nosa.

Pročitajte i  DOBRO POGLEDAJ PA ODLUČI: Slovo koje prvo uočiš otkriva najjaču stranu tvoje ličnosti

Što se tiče sentimentalnih stvari, doživećete strastvenu ljubav u svom životu, ali morate biti spremni da otvorite svoje srce.

.

Mesec 3

Za nekoliko meseci vaši prihodi će porasti. To bi moglo biti zbog promocije posla, proizvod vaših nastojanja ili će nove odgovornosti generisati dobar ekonomski podsticaj.

Što se tiče sentimentalnih stvari, u romantičnim odnosima neće biti nekih posebnih problema. To takođe može ukazivati ​​na odnose bez obaveze i odgovornosti – možda je ovo vreme da saznate više o sebi.

atma.hr

Inicijalizacija u toku...