Proučavaš kakve su mu ruke, zubi, oči. Neka se vodi i onim  ”kakav je na jelu, takav i na delu”, a retko koja će da gleda kakav mu je položaj tela tokom sedenja. E tu se krije prava istina!

 

Prema govoru njegovog tela možeš da provališ kako se oseća u tvom društvu, da li te baš gotivi ili to i nije baš tako ko što ti priča. Međutim, način na koji sedi će ti otkriti ono što te najviše zanima, a to je šta možeš od njega da očekuješ kada dođe do seksa.

reklame

 

Kul kauboj – ženski džek pot 

Sedi potpuno opušteno, širi se ko da je oslobodilac Beograda. Kad je baš ozbiljan, isprepletene prste stavlja na stomak. Ako naletiš na ovakav primerak, drži i ne puštaj jer nema te fantazije koji nije u stanju da ispuni. Reč tabu je njemu potpuna nepoznanica i uvek je voljan da uvodi novotarije u svoj seksualni život.

KAKO DA NATERAŠ MUŠKARCA DA TE JURI: Mali trikovi da trči za tobom kao kuče

 

white-926838_640

 

Poslušni školarac – za izbegavanje 

On nije muškarac već plašljivi dečačić. Ramenca skupi, noge zgrči, stopala uvrne kao da bi ih najradije sakrio, a ruke krije između nogu. Nećeš si ti od njega ‘leba najesti, jer taj skoro pa da uopšte nema pojma šta bi kad se nađe 1 na 1 sa nekom cicom. Ako si u domino fazonu, dobar je materijal za tebe jer loži ko blesav da mu neko naređuje i uči ga suštini, hm, života.

KAD TI IGNORIŠE PORUKE DANIMA PA TE SE ODJEDNOM SETI: 7 genijalnih odgovora na njegovo kuliranje

urban-336617_640

 

Dečko sa damskim manirima – sa njim se nikad ne zna

Iako se udobno uvali u stolicu, on nije kabadahija koji se širi na sve strane. Ne, on elegantno prebaci jednu nogu preko druge da bi mu neke žene na tome pozavidele. Da bi pokazao da je on ipak jedan punokrvan muškarac, dok nogice miruju, ruke potpuno ležerno prebaci preko naslona. Ima živaca za duge predigre, ali kad dođe do seksa nekad ubode, a nekad omaši poentu.

Psihološki trikovi za manipulaciju: Daće vam sve što poželite i još će biti srećan zbog toga!

entrepreneur-593359_640

 

Poluneurotični akcijaš – zeka akrobata  

Non stop se vrpolji, ne zna šta će nogama, pa uglavnom naizmenično trese jednom pa drugom ko da je za šivaćom mašinom. Onda se malo osloni na desnu ruku pa se smori, onda prebaci težište na levu i ako ga malo duže posmatraš, može da ti se blago zavrti u glavi.  Njemu je romantika gubljenje vremena, on odmah prelazi na konkretno, bam, bam ko mali zeka i gotovo. Puca od energije pa je u stanju da promeni 37 poza tokom seksa.

Kako uništiti muškarca: Ako mu ovo uradiš, ima da crkne od ljubomore

guy-912229_640

M. Čanović/besnopile.rs

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.