Ova 4 znaka moraju da se kresnu
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Toliko nesvesni svoje karme, gaze kroz život i menjaju partnere u potrazi za onim pravim. Ali, zvezde znaju vašu istinsku ljubavnu sudbinu, a ovi znakovi će hteli to ili ne, morati da se spoje u plamenu divlje požude i tu nema izuzetaka. Ribe nisu ni svesne šta je Devica u stanju da napravi od njihovog ljubavnog života, kao i da je njihov spoj neizbežan, dok Blizanci trzaju na Strelčeve ni ne sluteći da ih očekuje karmička seks avantura iz koje se nikada neće čitavi izvući.

Malo ko je od ovih znakova svestan toga da ovakva privlačnost mora odvesti u vezu ili brak. Nemojte se opirati, pustite srcad da vas vode a genitalije da zadovoljno mljackaju…

Ova 4 znaka moraju da se kresnu Kada su žene najnapaljenije, a kada muškarci?
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

RIBE I DEVICA

Ribama je sve opušteno ko da žive u svetu u kome nema briga.  Oni su rođeni optimisti, a po pitanju ljubavi i seksa prilično nezasiti. Retki među njima imaju moralnih zadrški, pa ćete često sresti osobu u znaku Ribe koja po pitanju seksa veoma liberalna.

Kad je muskarac zaljubljen a krije: 6 znakova da on za tebe živi

reklame

Sa druge strane, Devica je mali “diktator” koji voli da se zna kada je vreme za zezanje a kada za ozbiljne stvari. Nevolja je u tome što taj model primenjuju i u seksu. Kada se spoji sa Ribom, Devica dobija vetar u leđa i njene osobine se udvostručavaju, a u kombinaciji sa ovim nezasitim seksualnim mađioničarima neminovno ostvaruju fatalnu kombinaciju. Mogu se i jedni i drugi opirati i tvrditi da svoj emotivni život racionalno vode i kontrolišu, ali ovu vezu neće moći da izbegnu.

Pre ili kasnije ova dva znaka će se kresnuti i rastopiti u divljoj požudi.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.