KAKO DA NATERAŠ MUŠKARCA DA TE JURI: Mali trikovi da trči za tobom kao kuče

Ne priliči jednoj dami da juri muškarce. Prestani to da radiš i nateraj ih da oni jure za tobom.

Šta je bilo bilo je. Prošlost ne može da se promeni. Prihvati svoje greške i ponosno digni glavu. Stupi u jedan sasvim nov period života u kojem nećeš ponavljati stare greške. Postani jedna nova i jača verzija sebe, verzija za kojom jure muškarci i za čiju naklonost se lome.

To što si žena, ne znači da i u tebi ne čuči lovac. Međutim, uzdrži se. Čak iako ti je lov slađi od ulova, navedi ga da on juri tebe, tj. da misli da je on u lovu na tebe.

reklame

Baci mu mamac i gledaj kako upada u tvoju zamku. Muškarac voli kada žena pokaže interesovanje. Međutim, pokazivanje interesovanja nije isto što i jurenje za muškarcem.

Ne propustite: Psihološki trikovi da zavedeš koga god poželiš: Primeni ovo i moliće te za ljubav

Pokazivanje interesovanja je suptilan znak tvoje zainteresovanosti. To može biti neki pogled, pokret, ili reč, ali je uvek nešto suptilno, nedorečeno, misteriozno.

Ovo su neke od sitnica koje uvek moraš imati na umu:

horoskop otkriva koliki si fijuk

Privlačnost na prvi pogled

Izgled nije najbitniji, ali ako muškarac u startu nije fizički privučen tebi, nikad istinski neće ni biti, pa se samim tim nikada ni neće boriti za tvoju pažnju. Nauči da prepoznaš one muškarce koje svojom pojavom uzbuđuješ. Ne gubi vreme na ostale.

Privlačnost na prvi pogled je dobar znak. Ako nje nema, možeš pričati o svemu, možeš čak imati i vezu sa tim čovekom, ili samo seks, ali nikada mu nećeš prodreti u dušu.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.