3. Umeš da slušaš ljude

Nikad nisi bila neka brbljivica, ni ogovaruša. Zaista te ne zanima ko šta radi i s kime. Prazni razgovori te neviđeno smaraju i radije svoje vreme posvećuješ onim ljudima od kojih nešto možeš da naučiš i pričama koje mogu da rezultiraju tvojim ličnim napretkom.

Radije se okružuješ ljudima bogatog duha i životne mudrosti i slušaš šta oni imaju da kažu, umesto da uživaš u zvuku sopstvenog glasa. Kada nekome postaviš sasvim obično pitanje “Kako si?” tebe zaista zanima da čuješ odgovor – ne pitaš to ljude tek radi reda.

reklame

Spremna si da otvoreno pohvališ nečiji uspeh, ali i da pružiš konstruktivnu kritiku, kad je to potrebno. Ne stidiš se priznavanja sopstvenih grešaka. Zato zaista na njima i učiš.

NISI TI PALA SA KRUŠKE DA U OVO VERUJEŠ: Laži koje gutaš samo zato što ga beznadežno voliš

4. Voliš sebe i to se vidi

Od fizičkog izgleda do duhovnog razvoja – ti stalno radiš na sebi i ne dopuštaš da se zapustiš ponesena komplikovanim životnim okolnostima. Ne dozvoljavaš da te život lomi, već iz svega gledaš da izvučeš ono lepo i korisno.

Zato prosto blistaš. To unutrašnje zadovoljstvo se vidi na tvome licu i zarazno je. Svako bi želeo da se malo “očeše” o tvoju fantastičnu auru.

Svoj imidž gradiš na istinskim vrednostima. Tvoja ličnost je toliko jaka da se ta jačina preliva na tvoj izgled i utisak koji ostavljaš. Kada bi neko trebao prstom tačno da pokaže šta je to toliko na tebi fantastično, ne bi umeo da izdvoji nijednu konkretnu stvar. Tajna je u celokupnom sklopu i skladu.

5. Jednostavna si

Život je onoliko komplikovan koliko mi od njega to napravimo. Zakoni univerzuma su jednostavni, mi smo ti koji ih komplikujemo kroz svoje predstave, predrasude, doživljaje.

Zato se trudiš da ne analiziraš preterano stvari koje nisu bitne. Koncentrišeš se na suštinu i nisi od onih zanovetala koji u svemu nalaze manu. Uzimaš ono što ti se dopada i ne dopuštaš da te okupira ono što ti se ne sviđa. Ne teoretišeš, već živiš.

SUDBINSKA LJUBAV ILI VRAĆANJE DUGA IZ DALEKE PROŠLOSTI: Evo kako karma određuje u koga se zaljubljujemo

Tebi kišni dan, nakon što si taman napravila frizuru nikada ne može da pokvari planove. On je samo dobra prilika da obučeš nov kišni mantil. Prilagodljiva si i snalažljiva. Ukoliko nemaš novaca za prelepu haljinu iz izloga, naći ćeš način da sašiješ još lepšu sama. Nećeš kukati zato što ne možeš sebi da je priuštiš. Uostalom, materijalne stvari te ne opterećuju. One postoje zbog tebe, a ne ti zbog njih.

Igraćeš i uz muziku koja ti se ne dopada previše, jer želiš da se zabavljaš – kakve koristi imaš od sedenja u nekom ćošku i mrgođenja zato što stvari nisu onakve kako si ih zamišljala ili kakve bi ti želela.

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.