pitanja o seksu

Vesela atmosfera i po koja čašica više može da vas navede da se previše opustite i uradite nešto zbog čega ćete se kajati.

jutarnji seks

Praznicu su vreme za odmor, slavlje i vesele žurke, a sve to može da vas odvede u neočekivanom pravcu…

reklame

ŽELE SEKS

SEKS SA BIVŠIM

Sreli ste se sa bivšim i ponela vas je praznična groznica. Osećete se pomalo nevaljalo i flert vam prija. Ipak, budite na oprezu. Koliko god vam seks tada izgledao primamljivo razmislite kako ćete se osećati sledećeg jutra. Najverovatnije ćete biti ljuti na sebe što ste otišli u krevet sa nekim ko vas je nedavno ostavio.

seks

OSVETNIČKI SEKS

Momci su ponekad nepredvidivi. Jednog momenta je sve u redu, a sledećeg trenutka on vam se ne javlja na pozive. Ako vas je nedavno razočarao neki momak uletanje u krevet prvom koga sretnete na žurci nije način da izlečite frustracije. Spavanje sa jednim momkom samo zato što ste ljuti na drugog nikad nije dobra ideja, naročito za praznike. Scenario je uvek isti na kraju ćete vi biti povređeni, a vaš odmor uništen.

Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

PIJANI SEKS

Popili ste malo više na žurci, svima se događa. Međutim, ne dozvolite sebi da izgubite kontrolu i i odete krevet sa prvim tipom koji vam plati piće. To što ste pijani ne znači da se sutradan nećete sećati šta se dogodilo. Iskoristite vreme praznika bolje, provodite ga u društvu ljudi kojima je stvarno stalo do vas.

seks

DEPRESIVNI SEKS

Ako ste sami za praznike, možete se osećati veoma depresivno dok gledate srećne parove kako uživaju u zimskoj idili. Najgore rešenje u ovoj situaciji je da odete u krevet sa strancem samo da se ne bi osećali usamljeno. Umesto toga provedite vreme sa porodicom i podsetite se da već imate dosta ljubavi u svom životu.

 

Smedia

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.