Ne javlja ti se baš iz ovog razloga

Nikad nisi razumela one ljude koji stalno kukaju da ih niko neće. Gde god da se pojaviš, pleniš pažnju muškaraca i uvek možeš da biraš. Za tebe je to potpuno prirodna stvar i ne razmišljaš mnogo o tome. A evo zašto se oni zaljubljuju u tebe na keca:

1. Ne juriš ih

Nije sasvim izvesno šta je ovde starije – kokoška ili jaje. Da li ih ne juriš, zato što te stalno okružuju, ili te okružuju zato što ih nikad nisi ni jurila. Biće da je posredi pomalo od oba.

U svakom slučaju, ti vodiš veoma bogat i raznovrstan život u kome tvoj interes za muškarce zauzima tek sporedno mesto, ili makar samo jednu od brojnih sfera interesovanja.

Zbog ovoga se muškarci smrtno zaljubljuju u tebe! Za ovakvom ženom svi uzdišu!
Zbog ovoga se muškarci smrtno zaljubljuju u tebe! Za ovakvom ženom svi uzdišu!
reklame

Upravo zato što nisi skoncentrisana na traženje ljubavi, ljubav uvek nalazi tebe.

SUDBINSKA LJUBAV ILI VRAĆANJE DUGA IZ DALEKE PROŠLOSTI: Evo kako karma određuje u koga se zaljubljujemo

2. Govoriš ono što misliš i misliš ono što kažeš

Nisi od onih koji se pretvaraju u muškom društvu. Ti si upravo onakva kakvom se prikazuješ. Ne stidiš se sebe i realna si osoba. Ne dopuštaš da ti raspoloženje i život zavisi od nečega što drugi misle i govore, jer dobro poznaješ sebe.

Umeš da procenjuješ ljude i nisi povodljiva. Takođe imaš i visok nivo samodiscipline, pa ne dopuštaš sebi da se zbog povređenih osećanja srozavaš nepristojnim ponašanjem. Jasno i glasno stavljaš do znanja ljudima šta misliš i šta od njih očekuješ. Ne igraš igrice, već zaista komuniciraš…

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.