Kada se pogleda veći broj natalnih karti, nedvosmisleno danas upropašćujemo dobre prilike želeći nešto bolje iako sami to ne pružamo. Kao da se uvuklo uverenje da smo svi bogom dani i da druga strana treba da ponudi još više, a nesvesni smo činjenice da premalo toga imamo da ponudimo. S druge strane, postoje natalne karte koji nose tešku karmu u odnosima, ali teška karma traje samo jedan period, odnosno dogodi se prekid ili neki lošiji odlazak partnera, ali nakon toga dođu bolja razdoblja.

Međutim, većina ostaje zarobljena u tom događaju gde mnogi ne znaju šta stoji zapravo iza obrasca. U našem životu samo je jedan posto događaja, a 99 posto vremena provodimo razmišljajući o tim događajima! Naprimer, dogodi nam se otkaz, prekinemo vezu, neko blizak nas napusti, svi ti događaji su kratki, ali dalekosežno utiču na naš život.

Karma kao nesvesni vrtlozi

Patnjadjali, prvi komentator joge pre 2300 g. je rekao da je joga zaustavljanje vrtloga svijesti. Dakle, kada, naprimer, u ovom životu neprestano upadate u tajne ili zabranjene veze, vaše nesvesno pamti te događaje i traži njihovu manifestaciju u ovom ili sledećem životu. Pošto je ego samo slepi nagon, mi ne vidimo da smo mi sami kreirali događaje u našem životu, ali slepi napadaju svoju tvorevinu, ne vidimo kako su nam došli upravo oni ljudi koji su ovde da bi rasvetlili tu tvorevinu.

reklame

PREVARA

Dakle, ako smo u prošlom životu varali, onda u sledećem životu privlačimo tu matricu, ljude koje smo varali, iako nam to nije jasno, ali nesvesno je privuklo onu energiju koji smo sami utisnuli u sebe.

Ovakav muškarac umire za tobom: 5 znakova da vas sudbina veže

Ne možemo da se oslobodimo neke percepcije ako još na nju reagujemo.

TVRD U GLAVI, MEKAN U GAĆAMA: Ovo RETKOJEPCI najviše zameraju ženama

Ako želimo vezu, onda se zaljubljujemo u one kombinacije u kojima smo na taj način shvatali ljubav, tj., osoba može da sretne pozitivnu osobu i da nastavi da živi sa njom srećno, ali to ne želi, bira osobe koje će je povrediti jer joj tako govori obrazac ili matrica kreirane ljubavi.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.