Naslovna HITOVI VREBAJU PRERUŠENI U LJUDSKA BIĆA: Proverite da li je vaš komšija vanzemaljac...

VREBAJU PRERUŠENI U LJUDSKA BIĆA: Proverite da li je vaš komšija vanzemaljac pomoću ovih 6 detalja!

4938
PODELI
VREBAJU PRERUŠENI U LJUDSKA BIĆA: Proverite da li je vaš komšija vanzemaljac pomoću ovih 6 detalja!

Mnogi ljudi koje poznajete i cenite, a žive u vašem komšiluku, vrlo lako mogu biti vanzemaljci, kažu svetski ufolozi i stručnjaci u branši.

Jedan od tih stručnjaka je i Bred Steger. On kaže da postoje načini da otkrijete je li vaš najdraži sused ustvari došao sa neke druge planete.

Obzirom da mnogi od njih izgledaju isto kao ljudska bića ili su prerušeni u ljudska bića, nemoguće ih je prepoznati po spoljašnjem izgledu.

Tražite stoga neobičnost u ponašanju i čudne detalje u njihovim domovima, savetuju stručnjaci.

1. Nenormalno dugo spavanje ili ostajanje budnima.

“Dan na rodnoj planeti vanzemaljca može biti duži ili kraći od našeg”, kaže Bred, renomirani NLO istraživač i autor. Iz tog razloga, kaže, vanzemaljci mogu spavati u čudno doba dana ili ostajati budnima i nekoliko zemaljskih dana, piše aura.ba.

Pročitajte i  Mali mesečni horoskop za jun 2018: Brojni preokreti za Bika, oko Lava se svi otimaju, letnja romansa za Vodoliju

2. Promena ponašanja ili telesna reakcija u blizini uređaja koji emituju elektromagnetne talase.

Na primer, mikrotalasna pećnica može izazvati osip kod vanzemaljaca, ako je suditi prema izjavama dr. Tomasa Istona, teorijskog biologa i futuriste.

VREBAJU PRERUŠENI U LJUDSKA BIĆA: Proverite da li je vaš komšija vanzemaljac pomoću ovih 6 detalja!

3. Teskoba, stres, neprijatnost pri korišćenju zemaljskog sredstva prevoza.

Vanzemaljci nisu navikli na sigurne i napredne oblike prevoza – zato se osećaju neprijatno i ugroženo prilikom vožnje u vozu ili automobilu – koji su ustvari primitivna vozila za njih, objašnjava Steger.

.
Pročitajte i  U ime svih raspuštenica, udovica i baba devojaka: Povraća nam se dok vi kačite slike o vašem srećnom braku, a mi primamo poruke od vaših dragih muževa ali ćutimo da ne bismo razbucale to ruglo koje vi smatrate svetinjom

4. Konstantno prikupljanje informacija.

“Primarni cilj vanzemaljca je proučavanje naše planete – prikupljanje informacija je od vitalnog značaja za njih”, otkriva Steiger. Iz tog razloga, vanzemaljci mahnito kupuju novine, časopise, jezičke priručnike i ostale materijale koji bi im na neki način pomogli prilikom prikupljanja podataka, tvrde stručnjaci.

5. Posedovanje velike količine tehničke opreme i naprednih računara.

Steger kaže da im je oprema potrebna radi spremanja i čuvanja podataka.

6. Pogrešno korišćenje svakodnevnih predmeta.

Mnoge predmete koje mi uzimamo zdravo za gotovo vanzemaljci uopšte ne znaju koristiti, objašnjava dr. Iston.


Inicijalizacija u toku...