Ako želiš da vratiš bivšeg: Ne izvinjavaj se, ne plači i ne patetiši, već uradi ovo!

Oko toga nema mnogo diskusije – seks ponekad zaista može biti neprijatan. To ne znači da je loš, ali jednostavno nije uvek neverovatan. Naročito kada spavate sa novim partnerom, jer tada očekujete da on neće znati šta vi zaista želite u krevetu. Žene mogu lakše pokazati šta žele, a šta ne tokom seksa, dok je za muškarce to malo komplikovanije.

Kada se muškarcu nešto ne dopada, ništa ga ne sprečava da to i kaže, ili da jednostavno predloži nešto novo. Problem kod ovoga je što nakon izrečenog obično sledi osuda. Ženama je dozvoljeno da budu nesigurne, ali od muškarca se očekuje samopouzdanje.

Evo kako da protumačite stvari koje govori tokom seksa:

1. ”Da li ti se ovo dopada?” – želi da se uveri da radi pravu stvar

reklame

U filmovima (ne isključivo porno filmovima) često čujemo da muškarac ovo pitanje postavlja ženi. Obično u filmovima muškarci postavljaju ovo pitanje jer znaju da su dobri, ali žele da čuju ženu kako to izgovara. Ne postoji stvar koja više uzbuđuje muškaraca od žene koja kroz jecaj pokušava da mu da potvrdan odgovor.

Najčešće, u realnosti muškarci postavljaju to pitanje jer im je zaista potrebno da čuju vaš odgovor. Možda to radi zato što je probao nešto novo i nije baš siguran da li vam to odgovara. U svakom slučaju, ne oklevajte da mu odgovorite.

2. ”Kako želiš da ovo učinimo?” – ”Koja je tvoja omiljena poza?”

Muškarac će uživati u seksu bez obzira na sve, ili je barem tako u većini slučajeva. Neće odmah znati koja vam je omiljena poza, jer ne može da vam čita misli i bilo bi lepo da nabacite malo samopouzdanja i odmah budete direktni. On će doživeti orgazam, a želi da se uveri da ćete i vi. Budite zahvalni, jer mnogi muškarci i ne brinu oko orgazma svoje partnerke.

loading...