Nije lako razumeti muškarce, pogotovo ako si već duže sama i želiš da nađeš dečka. Možda si izašla iz duge veze i rešila da se opet baciš u promet. Najgore je kad shvatiš da toliko dugo nisi izašla na dejt da su se u međuvremenu pravila igre promenila…

Postoje neke stvari koje muškarci danas često rade na dejtovima i oko njih, a koje uvek, ali ama baš uvek mogu da ubiju želju u tebi da ikad više i pogledaš neko muško.

Kad ovo frajer uradi, prosto poželimo da se zamonašimo, ili zažalimo što nismo lezbijke:

Nisu istrajni

reklame

Ako kažeš da ćeš zvati, onda pozovi. Nemoj da obećavaš nešto što nemaš nameru da ispuniš, ili nisi siguran da želiš da uradiš. Kad god kažeš da ćeš nešto uraditi, a to ne uradiš ispadaš prevarant i lažov. Žene preziru ovo, jer im muškarci na taj način bukvalno kradu od života.

Nejasno se postavljaju

Da li ste se ikad zapitali da li postoji opravdan razlog zašto žene ovih dana sve previše analiziraju? “Šta je on mislio kada mi je rekao…” je pitanje koje se sve češće pojavljuje u razgovoru sa drugaricama.

Problem je u tome što su muškarci postali previše zatvoreni i oprezni, uvek bi da smuvaju ribu, ali da imaju i razrađen plan za bekstvo. Ženama ovo toliko ide na živce da sve češće odustaju od dejtinga i rešavaju da provedu život same i same i umru ako treba, samo da se ne zamlaćuju sa muškim nesigurnostima.

Ponašanje na društvenim mrežama

Nekad je važilo “Šta trezan misli, to pijan govori”. Danas frajeri jedno govore i rade na dejtu, a nešto sasvim drugo na društvenim mrežama. Pomislio bi čovek da svaki treći boluje od podvojene ličnosti, kad pogleda njegove aktivnosti na fejsu, instagramu…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.