Uputstvo za muvanje

Uputstvo za muvanje: Ukoliko ste se oduvek pitali kako nekim muškarcima uspeva da svaki put kada izađu u grad “ulove” devojku za jednu noć, evo odgovora. Ovo su trikovi koji će vam pomoći da savladate veštine ekspresnog zavođenja i da za samo pola sata odvojite devojku za sebe.

Zavođenje je filozofija koju, na prvu loptu, ne kapiraju svi muškarci. I dok su neki prirodni talenti za muvanje i kada god požele uspevaju da zavedu svaku devojku koju pikiraju, drugima je potrebna mala pomoć kako bi se snašli u datoj situaciji. Ukoliko vas je majka priroda malo zaobišla, ne treba da je krivite. Samo uzmite stvar u svoje ruke i savladajte par trikova koji će vam pomoći da postanete majstor u muvanju i da za samo pola sata odvučete u krevet svaku koju poželite.

Pripremite teren

Za početak, uvek “pucajte” na devojke koj imaju crvenu kosu, jer prema brojnim statistikama, one najlakše pristaju na seks. Kako bi vam takika bila uspešna, morate da je razradite do tančina. Kada pričamo o mestu i situaciji, najbolje je da birate ili užasno dosadnu zabavu na kojoj devojka jedva čeka da se nešto desi ili super ludu žurku na kojoj sve vrvi od hormona i dobre zabave.

Odvratna ženska ponašanja na koja se muškarci lože do bola!

reklame

Takođe, najbolje bi bilo da birate žene koje su u periodu ovulacije. A kako to da znate? Izgled njene kože može da vam otkrije da li je u plodnim danima ili nije. Istraživanja su pokazala da žene tokom ovulacije izgledaju najlepše, imaju meku i čistu kožu i naprosto blistaju. Druga stvar na koju treba obratiti pažnju, pre nego odaberete “žrtvu” je da osmotrite njeno držanje, osmeh, način na koji se kreće. Ukoliko je opuštena, samouverena, veće su vam šanse.

Prilaženje

Mnogi muškarci lome glavu oko toga šta treba reći prilikom prvog susreta. Međutim, u tome je caka. Nije bitno šta ćete reći, već na koji način ćete to izgovoriti. Samopouzdanje je nešto na šta žene padaju. Bitno je da priđete potpuno sigurni u sebe i u svoje sposobnosti. Odmerite je samouvereno, dobacite joj nešto smelo, pogledajte je u oči, zadržite pogled ne govoreći ništa. Hipnotišite je svojim stavom, a potom se okrenite ka društvu i nastavite da se ponašate kao da nije tu. Tako ćete je zbuniti, naterati na razmišljanje i na dvoumljenje, a upravo to je ono što je bitno za vaš dalji prodor do onoga što od nje želite.

Erotski naboj

Nakon nekoliko minuta rezervisanosti, vreme je da nastavite misiju. Komplimente i reči hvale zaboravite, jer oni vam neče ići u prilog. Bolje ćete je zaintirgirati oštrim pogledima i slučajnim dodirima, nego hvaljenjem i dizanjem njenog izgleda u nebesa. Kada je budete dodirivali, učinite to slučajno i neprimetno. Kada u razgovoru zatraži da joj kažete šta zapravo želite od nje, promenite temu, zbunite je, a potom se potpuno neočekivano vratite na istu. S vremena na vreme joj uputite pogled koji če joj jasno dati do znanja da je želite.

Ukoliko ste u diskoteci, seksi ples može da vam ide na ruku. Pripijena tela su fantastična podloga za stvaranje erotskog naboja. Erekcija u tom slučaju ne treba da vas brine, već treba da joj se približite i da joj date do znanja koliko vas privlači. Nikako je ne pipkajte, osim ako ne želite da ostavite utisak napaljenog klinca. Idite lagano, samouvereno, bez pipkanja, sa oštrim pogledima i željom da je imate koja izbija iz očiju.

HOROSKOP: Ljubavni parovi koji će preživeti sve brodolome

Prvi poljubac

Kada je konačno opustite, vreme je da pređete na konkretne stvari. U ovoj fazi od presudnog je značaja vaša inicijativa. Najbolje je da joj se lagano približite i kada budete blizu njenog lica, pogledajte je u oči, pa u usne. Približite se taman toliko da može da oseti vaš vruć dah, a da vam pritom usne ne budu spojene. Odugovlačite poljubac, napravite malu dramsku pauzu koja će učiniti da poželi da je odmah, strastveno i ludo poljubite. Potom joj u sred priče stavite prst na usta, pogledajte je dubokim pogledom i poljubite je.

Mesto za seks

Sav trud može vrlo lako da padne u vodu, ukoliko nemate gde da je odvedete ili ukoliko vam spoljašnji faktori ne idu na ruku. Seks u WC-u diskoteke je super ideja, ali ukoliko je red za toalet dug kao trećina Kineskog zida, onda zaboravite na tu ideju. Kola mogu da vam posluže dobro, ali najbolje bi bilo da isterate cimera iz stana ili da pozajmite ključeveod tuđe “gajbe”. Ukoliko previše budete razmišljali, možete vrlo lako da pokvarite celu zabavu. Stoga, uvek razmišljajte unapred kako biste jednostavno, bez preterannog razmišljanja, mogli da je uzmete za ruku i odvučete na tajno mesto.

Zbog ovoga se muškarci smrtno zaljubljuju u tebe! Za ovakvom ženom svi uzdišu!

I napokon, seks

Ovde nema potrebe deliti isuviše saveta. Uradite ono što najbolje znate i izvucite sve kečeve iz rukava. Nije loše da priču započnete oralnim seksom. Mnoge žene obožavaju kada ih pre konkretne akcije oralno zadovoljite. Međutim, ukoliko pak naiđete na neku koja nije ljubiteljka oralnog seksa, što može da bude posledica nesigurnosti, jer mnoge žene misle da im vagina ne miriše kako treba ili nije dobrog ukusa, onda nastavite u drugačijem smeru. Ljubite joj usne, vrat, celo telo, napalite je, a potom ja bacite na sebe i neka igra počne. Nakon svog truda, zaslužili ste da se opustite i da uživate.

 

telegraf.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.