OTKAČI IH ODMAH: Ovi ljudi su ti samo teret u životu

Postoje i određeni obrasci ponašanja koja nisu baš toliko damski, a frajeri realno otkidaju na to.

alfa mužjak traži ovakvu ženku

1. Ne folira se da je princeza, opuštena je i klopa šta voli

Uglavnom su devojke opterećene i naporne za slušati kada je reč o njihovoj liniji i vrlo često naručuju i prave salate i kojekakve veganske receptiće, a izbegavaju stvari koje vole da klopaju. Posebno se tripuju da u restorau pred frajerom naruče 20 ćevapa, pivo i šopsku sa puno luka, er tripuju da će ispasti loše u čima frajera. Ovo je skroz pogrešno, jer direktan, iskren pristup radi najbolje, kao pesnica u čelo.

reklame

NE VOLI TE, ALI TI ŠALJE PORUKE: 7 razloga zašto ti piše, iako ga ne zanimaš (poslednji je najgori!)

Super je što želite da pazite na zdravlje i sve je to u redu, ali pazite da se ne pretvorite u jednu od onih osoba koje trpe i non strop kukaju o agoniji koju proživljavaju. Ružno ih je slušati, stvarno.

Da li si dobar ulov ili samo trofej?

2. Cirka kad je prilika i može da podnese

Mislimo na onu vrstu pristupa materiji, kada osoba ume da proceni trenutak za zabavu uz kapljicu i da uživa u društvu uz dobro zezanje a ne na nekakvog alkosa…naopako…  Koktelčići i cideri, sokići i palačinkice su ok, ali poenta je da frajeri vole ribu koja ponekad ume i da “otkači” i ponese ili spontano pokrene zabavu uz unuče-dva.

3. Blago kurčevit stav, glasan govor i smeh

Još ako imate dobar smisao za humor i stalno nešto kvalitetno serendate, svakog frajera ćete pridobiti jako brzo. Ako su vaši povremeni ispadi humora podupreti samopouzdanjem i u granicama kulture, vi ste već sebi obezbedili 1000 obožavaoca. Ukoliko on skapira da ste otvorene i sigurne u sebe, da volite lepo raspoloženje i sprdnju, drastično će se brže i vama otvoriti.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.