Naslovna HITOVI Odvratna ženska ponašanja na koja se muškarci lože do bola!

Odvratna ženska ponašanja na koja se muškarci lože do bola!

16430
PODELI
OTKAČI IH ODMAH: Ovi ljudi su ti samo teret u životu
loading...

Postoje i određeni obrasci ponašanja koja nisu baš toliko damski, a frajeri realno otkidaju na to.

alfa mužjak traži ovakvu ženku

1. Ne folira se da je princeza, opuštena je i klopa šta voli

Uglavnom su devojke opterećene i naporne za slušati kada je reč o njihovoj liniji i vrlo često naručuju i prave salate i kojekakve veganske receptiće, a izbegavaju stvari koje vole da klopaju. Posebno se tripuju da u restorau pred frajerom naruče 20 ćevapa, pivo i šopsku sa puno luka, er tripuju da će ispasti loše u čima frajera. Ovo je skroz pogrešno, jer direktan, iskren pristup radi najbolje, kao pesnica u čelo.

.
Pročitajte i  Molitva autora ''Malog princa'' koja će vam se urezati u um: Nauči me umetnosti malih koraka, ne daj mi to što ja želim već ono što mi je potrebno

Super je što želite da pazite na zdravlje i sve je to u redu, ali pazite da se ne pretvorite u jednu od onih osoba koje trpe i non strop kukaju o agoniji koju proživljavaju. Ružno ih je slušati, stvarno.

Da li si dobar ulov ili samo trofej?

2. Cirka kad je prilika i može da podnese

Mislimo na onu vrstu pristupa materiji, kada osoba ume da proceni trenutak za zabavu uz kapljicu i da uživa u društvu uz dobro zezanje a ne na nekakvog alkosa…naopako…  Koktelčići i cideri, sokići i palačinkice su ok, ali poenta je da frajeri vole ribu koja ponekad ume i da “otkači” i ponese ili spontano pokrene zabavu uz unuče-dva.

3. Blago kurčevit stav, glasan govor i smeh

Još ako imate dobar smisao za humor i stalno nešto kvalitetno serendate, svakog frajera ćete pridobiti jako brzo. Ako su vaši povremeni ispadi humora podupreti samopouzdanjem i u granicama kulture, vi ste već sebi obezbedili 1000 obožavaoca. Ukoliko on skapira da ste otvorene i sigurne u sebe, da volite lepo raspoloženje i sprdnju, drastično će se brže i vama otvoriti.

Inicijalizacija u toku...