U čemu spava tvoj muškarac? Iznenadićeš se šta to govori o njegovoj ličnosti
Foto: freepik.es

Bokserice, pidžama ili bez ičega? Uz ovaj podatak saznaćeš nešto o njegovoj ličnosti

Prema rečima psihologa Samante Rodman, ono u čemu muškarac spava otkriva kakav je njegov karakter. U nastavku teksta proveri odgovara li opis tvom frajeru:

Pidžama

Tvom je frajeru najvažnija udobnost, a reč je o vrlo pouzdanoj osobi na koju se uvek možeš osloniti. Muškarci koji spavaju u pidžami najčešće su privrženi svojim partnerkama, neguju porodične odnose i jako, jako uživaju u maženju, ističe  Rodman. U njegovom zagrljaju osećaćeš se sigurno i posebno, ali vrlo verovatno nećeš imati ludi i nezaboravni seks. Da, stidljiv je!

Bokserice

reklame

U ovu kategoriju definitivno pripada najveći broj muškaraca iz vrlo jednostavnog razloga – to im je najjednostavnije rešenje za odlazak na spavanje. Ali i to puno govori o njihovom karakteru. Naime, prema rečima Samante Rodman ovi muškarci su vrlo jednostavni, vole sport, druženje sa drugovima i uvek su spremni za akciju. Često su pouzdani u ljubavi, a u braku su dobri muževi i očevi i uz njih možeš da računaš na materijalnu sigurnost.

Ništa

Spavanje bez ičega upućuje na izrazito seksepilnog muškarca željnog akcije i adrenalina. Ako frajer spava go, verovatno je da obožava putovanja i nova životna iskustva, a isto to važi i za žene. Lud je za vezama na jednu noć, zgodnim ženama i dobrim seksom, kaže Rodman. Ipak, super vest je da i ovi muškarci mogu da vole i da se zaljube, ali se retko posvećuju samo jednoj ženi. Okolina ih često doživljava kao ekscentričnu osobu.

miss7.24sata.hr

loading...