Turska ljubavna magija: Najmoćnije oružje da privučete dragu osobu

0
15928

A kako bi ga što više vezala uza se vežući zeleni ibrišim devojka izgovara sedam puta naopako suru Ihlas i pri svakom izgovoru kaže sledeće: Sina toga i toga za mene, kćerku toga i toga svezah u jedno telo, jedno srce i jednu dušu… Da se ne odreši, da se ne odreši, niko da nas ne odreši. Kada sveže sve čvorove onda konac sa čvorovima nosi da stavi ispod nekog teškog kamena govoreći: Ehad, kjufven lem jekjun lehu ve lem juled Allah-us-samed Ehad kulhu vallah.

Životinjski horoskop

Turska magija urokljivih očiju

svodi se na verovanje da osoba može pogledom, izgledom ili samo prisustvom naneti zlo osobama koje joj nisu drage.

Turska magija za ljubav

noću se prizivaju divovi jer su tada najuslužniji i najaktivniji. Kod te čarolije sudeluje vidovnjak, a divovi se prizivaju pomoću šifrovanih zapisa Kurana. Potrebno je ispisati šifrovane poruke koje se mogu pisati na belom papiru ili na odeći osobe. Svrha ove magije je naterati neku osobu da se u nekoga zaljubi.

Turska magija hodžin zapis

veruje se kako ova magija služi samo u svrhu crne magije. Ovi zapisi su zapravo iz nekih delova Kurana, ali su i molitve pa zapravo može služiti i kao zaštita. Ako osoba ovom magijom želi nekome nauditi, može, ali može nekome i pomoći ako želi.

Turska magija je jedna od najmoćnijih magija, a njeni uroci se skidaju na neke posebne načine i uz određena pravila. Većina turske magije nije poznata u svetu pa tako ni njeni obredi. Danas se još uvek koristi turska magija, neke metode se upotrebljavaju po potrebi dok neke i češće. Turska magija je definitvno ostavila svoj trag u Evropi.

Pročitajte i  Kosmičke sudbinske poruke: 12 stvari koje se nikada ne dešavaju slučajno!

Tursku magiju je takođe moguće izvesti i uz pomoć tarot karata. Turske tarot karte osmislio je Leo Majer 1942 godine. Ova skupina tarot karata predstavlja vezu uzoraka istoka i zapada. Ta vrsta tarot karata poznata je i pod imenom mamluk karte za tarot.

 

 

besnopile.rs / astrosajt.blogspot.rs/magicus.info/astrologijatarot.com


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.