Dok ovo ne uradite nećete biti istinski srećni!

Tri fantastična načina da mu priđeš: Devojkama je posebno trulo da priđu prve muškarcu, jer, to se smatra “muškim potezom”, što nije uvek tako, i ponekad stvarno žensko mora da preuzme stvar u svoje ruke. Ako već “morate” to vi da uradite, evo tri fantastična načina da to uradite kao prava dama.

 

Budi samouverena

reklame

Ako ti se baš toliko dopada neki tip i vidiš da on neće da napravi prvi korak, uradi to opušteno i sa samopouzdanjem. Ne moraš da imaš neku specijalnu “žvaku” jer, muškarci veoma cene otvorene i direktne devojke. Tu si u prednosti ti. Prva si skupila hrabrost da priđeš i on se povodom toga oseća manje jakim za razliku od situacije gde bi on tebi prišao.

SUDBINSKA LJUBAV ILI VRAĆANJE DUGA IZ DALEKE PROŠLOSTI: Evo kako karma određuje u koga se zaljubljujemo

Pošalji drugaricu ružniju od tebe

Ovaj način prilaska ima veliku uspešnost protiv muškaraca i retko kada omane. Fora je prosta. Objasniš drugarici ukratko o čemu se radi i kome da priđe, i dovoljno je da kaže: Ćao, ja sam Jelena, i samo sam htela da ti kažem da si simpatičan mojoj drugarici. Ako si “riba šmeker”, poslaćeš mu i piće koje već pije. Dobro će da skonta o čemu se radi, a TAKVA PONUDA SE NE ODBIJA!

Budi riba šmeker, faca, kraljica, boginja

Ako muškarci nešto cene, to je onda sigurno devojka koja zna šta želi a to ne pokazuje na način koji bi njih ugrozio ili smorio… Suptilno prilaženje uz blagi osmeh je odlika ovakvih devojaka. Naručite mu piće, dajte mu vizit kartu, pričajte neobavezne priče sa njim. Takvim gestovima ćete mu staviti do znanja da ste nezavisni i jaki. Takođe ozbiljni u nameri da ga vidite ponovo.

Zbog ovoga se muškarci smrtno zaljubljuju u tebe! Za ovakvom ženom svi uzdišu!

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.