Kontrolišite se kada ste zaljubljeni

Češće ćete čuti kako su muškarci lažljivi istalno nešto muljaju, i sve to zato što o svojim lažima ne vode toliko računa, za razliku od žena, koje su, pokazalo se, mnogo iskusnije u tom polju.

Žene danas lažu podjednako kao i jači pol. Možda je to zbog toga što one kada to rade, rade iskusnije i suptilnije od muškaraca pa se ne sazna tako često.

Iako zvuči neverovatno, žene znaju dobro da čuvaju tajne. Pogotovo kada treba da sakriju svoju podlu laž, na nju se možete potpuno osloniti. Posao će biti više nego adekvatno odrađen.

reklame

Momci i devojke lažu iz potpuno drugačijih poriva. Dok će frajer lagati o veličini svoje alatke i broja curica koje je presavio preko kolena, devojka će upravo tu činjenicu vešto zamuljati u fusnotu ili potpuno izbaciti iz priče. Najviše što možeš da dobiješ od nje je informacija da si jojo mitski drugi.

Psihološki trikovi za manipulaciju: Daće vam sve što poželite i još će biti srećan zbog toga!

Najkultnija ženska laž je to da žene ne lažu

Šta ti je dragi, pa ti znaš da ja ne lažem, on me je nagovorio! Nisam ja švrljala ni sa kim, pobogu, nego je on toliko navaljivao i ja ko velim, ajde da učinim čoveku. Sem toga, ne veruj mu ni reč. Uostalom, on je tvoj prijatelj a ne moj i nemoj da me nerviraš više!

Malo lažu, malo se na silu oslanjaju. Kada oseti da je saterana u ćošak, ona poteže za kontra argumentima, tupim predmetima i ucenama, u nameri da se iz laži izmigolji kao puvanjak. Još ako joj je muškarac, malo da kažemo, pa, ne baš mnogo pametan, ovaj sistem će uvek upaliti.

Mala glava, malena i pamet

Kako muškarci razmišljaju pišurkom a ne mozgom, logično je i da će iz njihovih usta umesto iskusne laži ispadati “biseri mudrosti”. Njegove mudrolije su najčešće na nivou deteta u trećem osnovne, iako u njegovoj glavi deluu kao neprovaljiva šifra koju žensko nema šanse ikad da provali.

Često lažu o broju partnerki, svojim lovačkim podvizima ili dužini i obimu nježnika i sličnim trivijalnostima, uvereni da to niko neće ni proveravati.

U sitnim lažima često improvizuju i upliću se kao pilići u ku*činu. Međutim, kada je potrebno slagati kvalitetno, kada su jajca u procepu, frajer će pokušati rutinski da smota i hrbro će se upustiti u improvizaciju.

Tako ćete često moći da doživite neke od sledećih komičnih scenarija:

Videla si ga svojim očima kako se drapa sa drugom:

  • Ljubavi, tripuješ. Lako je sad da me vataš na viku, a nisi videla šta se zapravo dogodilo. Htela je, ludača jedna dami gurne jezik u uvo i ja sam je oterao u majčinu, kada se ona na kvarno okrenula i gurnula mi jezik do grla.

NE VOLI TE, ALI TI ŠALJE PORUKE: 7 razloga zašto ti piše, iako ga ne zanimaš (poslednji je najgori!)

Videla si mu celu seksting prepisku sa nepoznatom ribom

  • Da li si ti normalna, pa to mi je keva.
  • Ortak mi je ostao bez kredita, to je neka njegova riba… (pritom ne kapira da znaš da u njegovom imeniku lepo piše “Jovanica”)
  • Nemaš razloga za brigu, muvam je za ortaka, znaš bre Dekija, e pozdravio te i Vasa bangavi.
  • Ma, to je burazr ostao bez ideja, pa sam mu slao šta da joj napiše, ono kao vežbali smo ja sam on,  a on ta riba
  • Ovo nije uopšte moj broj, menjao sam se sa Nemanjom.

Žene zato i jesu viša bića, jer, sve i da je uhvatiš u laži, ona ima spreman kontraudarac i sledeću spletku u koju će te uvući, a da toga nisi ni svestan. One laž do detalja planiraju i nikada ne improvizuju. Uvek su tri koraka ispred muškarca, pa nije ni čudno što oko nas ima toliko srećnih brakova.

Na kraju, laž kao laž i nije toliko bitna, ona jednostavno mora da postoji. Problem je kada slažete loše, pa time nekoga povredite ili mu se pokakite na inteligenciju. Tada situacija može da postane jako čupava, a vi odvratni. U prevodu, lažite manje, da morate manje da pamtite.

A žene? Žene su pedantna i podla bića i zato bolje lažu. Nikad ne veruj ženi koja laže.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.