Jarac – Koristim

Uporan, stabilan i ambiciozan Jarac je zainteresovan za praktičnu stranu života. Ekonomske teme su vrlo bitan segment za njega. Uvek je spreman na kompromise u cilju da dobije najbolje rešenje.

Teme snova: Pre svega, Jarac ima potrebu za stabilnošću i ne voli ništa što izlazi iz takvih okvira. U snovima vidi crkve, velike zgrade, obrađena polja i u svakom slučaju organizaciju i simetričnost; često i voz, kao prevozno sredstvo kome šine određuju put, a koji kao takav bez njih ne može funkcionisati.

reklame

Simboli: Veliki vozovi, brodovi, jarčevi i koze, sidra, kristali itd.

Košmari: Boji se nesigurnosti, neuspeha na poslovnom planu i neprihvatanja od strane zajednice. Zbog toga sanja kako mu ispadaju zubi, kao da ne može “zagristi” i uzeti ono što mu pripada; da je zatvoren u maloj prostoriji, što je odraz njegovog straha da ne može da uticati na okolinu.

Vodolija – Spoznajem

Vodolija je inovativan znak, uvek ispred svog vremena, činjenica koja mu nekad ide u prilog, a nekad radi i protiv njega. Kao glavni protestant i pobunjenik horoskopa, u snovima pronalazi inspiraciju za nove ideje, ali i utehu i beg od rutine i svakodnevnog života.

Teme snova: U snovima često igra ulogu viteza koji pomaže nemoćnima i daje utehu ranjenima. Takođe, dok sanjaju često lete u ulozi istraživača koji treba otkriti nešto novo i originalno. Ali, Vodolija je sposobna uverljivo sanjati, otvorenih očiju i svesno.

Simboli: Let, vitez, spasilac, zvezda, baklja, kukavica, sveštenik itd.

Košmari: Retko imaju košmare, a najčešći je da poseduju saznanje i pravu istinu o nečemu, a da im u to niko ne veruje. Ali, to mogu biti i oni snovi koji se dovode u vezu sa ograničenjem i usamljenošću.

Riba – Verujem

Kao najosetljiviji i najemotivniji znak, Riba zna šta znači patiti, ali i šta znači pružati ljubav i saosećanje. Njena plodna mašta stvara mnogo snova koji su često ispunjeni patnjom i bolom. Ali sa druge strane, pruža im i beg iz realnosti, jer im se u snovima mnoge želje ostvaruju.

Teme snova: Uglavnom su potpuno nerealne i odnose se na duhovni, idealni svet moguć samo u snovima. Emotivna preosetljivost i naglašena intuicija čini da njeni snovi imaju i okultni karakter. Više od svih ostalih znakova, njeni snovi su vidovnjački, upozoravaju i predviđaju događaje te ih zbog toga Ribe nikada ne trebaju ignorisati.

Simboli: Voda u svim oblicima, ribe, kornjače, pećine, ponori, zalivi itd.

Košmari: Najveći broj košmara smešten je u vodenu sredinu u kojoj se Ribe često dave, tonu ili imaju osećaj da se nalaze usred morske oluje i bore sa ogromnim talasima. Često vide i nesreće koje ne mogu sprečiti u snu; čest je i san u kojem ulaze u otvoren prostor u zemlji ili pećini, iako znaju da se u njoj krije nešto strašno i loše.

opusteno.rs

loading...