Vaga – Dovodim u ravnotežu

Snovi Vage se dovode u vezu sa njenim interesima i ključnim stvarima za njenu ličnost; a one su harmonija, druženje i brak, estetika, umetnost, pravda i diplomaija.

Teme snova: Najčešće se odnose na njene intimne veze i brak. Budući da ne vole neslaganja i sukobe, vage u snovima nastoje da reše probleme i uspostave harmonične odnose.

reklame

Simboli: Simetrični predmeti, krst, susreti sa strancima i ljudima koji su doživeli nepravdu itd.

Košmari: Vaga traži idealnog partnera, jedinstvo i ravnotežu. Kao takva, ima strah od napuštenosti i neuravnoteženosti događaja i stvari. San u kome voljena osoba prolazi pored nje kao pored stranca za Vagu predstavlja košmar.

Škorpija – Žarko priželjkujem

Pluton i Mars kao vladari daju Škorpiji zanimanje za okultno, regeneraciju, smrt i seksualnost. Tajanstvena i osvetoljubiva, ona vidi snove bogate simbolikom, često snažnom i zastrašujućom, koji se odnose na prošlost.

VIDOVDANSKI RITUAL ZA UDAJU: Uradi ovo večeras i budući muž će ti doći u san!

Teme snova: Škorpija će se probuditi i uglavnom se neće sećati sna, ali će imati osećaj da je ono što je u snu videla imalo izuzetnu važnost. Često će, kroz seksualni naboj, sanjati nasilne radnje u kojima posebno mesto zauzimaju osobe koje su joj učinile nešto loše u prošlosti. Zbog uticaja Plutona, njeni snovi imaju posebnu misterioznu atmosferu punu zagonetki i tajni koji dolaze iz njenih najdubljih delova ličnosti.

Simboli: Škorpija, stepenice, crni biseri, srpovi, jahač u crnom, insekti, palme itd.

Košmari: Škorpija se ne boji košmara, nego naprotiv, kada se probudi oseća olakšanje i zadovoljstvo. Boje se onih koji su u direktnoj vezi sa smrću, ali oni ih ujedno najviše i očaravaju.

Odvratna ženska ponašanja

Strelac – gledam

Strelci imaju pozitivan pogled na svet, vole putovanja, avanture i sve što je novo. Sreća ih prati kroz život i od svih horoskopskih znakova oni imaju najmanje loših snova.

Teme snova: Snovi Strelca se karakterišu raznovrsnošću, neuobičajenim i brojnim scenama i prikazima. Često vide kako lete iznad velikih prostranstava u želji da pobegnu od ograničenja i da prošire svoje vidike; posmatrajući svet kao izvor lepote, ali i tajni koje treba istražiti.

Simboli: Luk, strela, galeb, visok let, truba, suncokret itd.

Košmari: U njihovim slučajevima retki košmari, povezani su sa osećajem ograničenja, nepokretljivosti i osećajem da ne mogu pobeći od nečega što ih juri. Često sanjaju da su okovani, zarobljeni i da su u nemogućnosti pomeriti se. Osećaj nezavisnosti je od ključnog značaja za Strelca, a sve što mu to brani može mu biti vrlo stresan san.

loading...