Rak – Osećam

Rak se vodi jakim osećanjima koji dominiraju nad njegovim bićem, intuitivan je, kreativan i osećajan. Njegovi snovi se zbog toga dovode u vezu sa snažnim osećajima brige, zaštite i razočaranja.

Teme snova: Vrlo su dramatični bez obzira na temu, jer su ispunjeni jakim emocionalnim promenama. Govore o razlici između suštine stvari i njihovog površinskog izgleda. Najčešće u snovima vide vodu i njena prostranstva, a san se odnosi na nesvesno JA i na emocionalni svet.

reklame

Simboli: Mesec, rakovi, medvedi, delfini, more, jezera, reke, bebe, ogledala itd.

Košmari: Rakov najveći strah su negativni osećaji poput tuge, melanholije i žalosti. Zbog toga se njegovi košmari ne odnose na radnje i događaje, nego na emotivne posledice.

Lav – želim

Od svih znakova Lav ima najveći ego, uvek želi biti u centru pažnje, dominirati nad drugima i u svemu biti prvi. Ono čega se najviše boji je podsmeh i podcenjivanje njegove posebnosti od strane drugih.

Teme snova: Snovi u kojima ima glavnu ulogu i u kojima mu se dive i pokoravaju. Teme se vežu za suverenitet i moć u pozitivnom i negativnom smislu. Zbog vladara Sunca, odvijaju se tokom dana i to uglavnom letnjih.

Simboli: Sunce, kralj, lav, pozorište, štapovi, zatvor itd.

Košmari: Lavov najveći strah je podsmeh i udarac na ego, zato je čest san da je nag među ljudima koji ga ismejavaju, kao i onaj u kome padaju sa velike visine, što ide u prilog njegovom strahu od neuspeha.

AMERIČKI LEKAR VAS UČI DA DIŠETE Pravilnim DISANJEM do kompletnog zdravlja! 5

Devica – Analiziram

Devica ima potrebu za savršenstvom i zbog toga je često nezadovoljna onim što ima. Metodična je i dobar je organizator koji analizira sve do najsitnijih detalja. Takođe, ona ima potrebu da pomaže drugima, posebno bolesnima i siromašnima.

Teme snova: Snovi u kojima druge traže pomoć, a pronalaze je u liku Device; zatim i traženje zakopanog blaga sa analiziranjem i tumačenjem karte. Česta je i tematika čistoće i lepote s realnim oslikavanjem činjenica.

Simboli: Nakit, bela garderoba, dlan, zebra, sova, saobraćajna raskrsnica itd.

Košmari: S obzirom da vole držati stvari pod kontrolom, najveći košmari su oni koji govore o njenom gubitku. Moguće je da npr. Devica stoji na stanici i čeka da krene na put, kada se dogodi nešto iznenadno što poremeti sve njene planove i sprečava je da otputuje.

loading...