Spolja gladac a u krevetu propast živa: 6 znakova da je on loš ljubavnik

Dobro izgleda i šarmantan je – ali šta možemo očekivati od njega u krevetu? Moraš pripaziti na neke tačno određene stvari – i sve će ti biti jasno

Natprosečno privlačnim muškarcima sklone smo da pripisujemo i natprosečne sposobnosti u krevetu. Ali, često je onda razočaranje veliko. Postoje li znakovi koji mogu da otkriju njegove loše kvalitete u krevetu? Da, postoje! Treba da paziš na sledeće…

1. Ne zanimaš ga zaista

OK, redovno se nalazite i provodite puno vremena zajedno – ali ne pokazuje stvarno zanimanje za tebe. Ne želi da zna kakva je bila tvoja prošlost, a ne zanima ga ni šta planiraš u budućnosti. „Kakve to veze ima sa seksom?“ – možda se pitaš. Naime, ako ga ne zanimaš izvan kreveta, neće ga ni zanimati šta želiš za vreme seksa.

2. Opsednut je svojim izgledom

reklame

Lepo je kad muškarac misli na svoj izgled – ali ako se „neguje, licka i mazucka“ više nego ti, onda imaš problem. Ili želiš muškarca koji i u krevetu pazi kako izgleda „za vreme seksa“ ili će paziti na to da oboje uživate.

3. Preterano je nespretan

Možda ti se čini simpatičnim kad se spotakne na stepenicama ili u kuhinji, ali ako je to stalno događa, ako ne može da zakuca ekser a da se ne udari po prstu, onda imaš problem – vrlo verovatno je nespretan i u krevetu.

Spolja gladac a u krevetu propast živa: 6 znakova da je on loš ljubavnik

4. Nema ciljeva u životu

Ne mora da ima šest firmi i milion evra na računu. Ali, svaki muškarac treba da ima određene ciljeve – i neke s kojima ćeš biti zadovoljna u krevetu. Ako neko s jedne strane dokaže da je ambiciozan i strastven u tome što radi, verovatno će to uraditi i u krevetu.

5. Ne trenira

Ako je totalni freak za fitness – to i nije baš uvek dobro. Ali, nije ni dobro da se totalno zapusti. Je li bolje gledati muškarca koji ima pločice na stomaku i u stalnom je treningu ili ima koje kilo više na stomaku, to je stvar ukusa. Međutim, ako neko ko za vreme sportskih aktivnosti trenira koordinaciju i izdržljivost, te bi sposobnosti lako mogao da iskoristi u krevetu.

6. Kod prvog poljupca je sve išlo prebrzo

Prvi poljubac može da otkrije puno toga. Je li nežan? Je li nasrnuo na tebe? Njegovo ponašanje trebalo bi da ti otkrije neke stvari. Ako je već kod prvog poljupca živčan i nimalo njžno rukama baulja po tebi, onda ni u krevetu ne možeš da očekuješ nekoga ko će biti pažljiv, nežan i ko će se brinuti da ti bude OK.

miss7.24sata.hr

loading...