Retrogradni Merkur ponovo pravi haos: Saznajte kako će uticati na svaki horoskopski znak od 5. do 28. marta 2019. godine

Retrogradni hod trajaće sve do 28. marta, a obeležiće ga neverovatni emotivni potresi i velike greške

Stiže nam retrogradni Merkur i sigurno je samo jedno – biće to jedna luda, luda “vožnja”!

Definitivno najomraženija planeta kod ljubitelja astrologije započeće svoj retrogradni hod u Ribama 5. marta i tako će se kretati sve do 28. marta, piše Stil.

reklame

Tokom ovog perioda Merkur putuje u dublje, tamnije delove naše duše i podsvesti, kako bi otkrio davno zakopane istine i nove tajne. Tokom retrogradnog Merkura treba više da verujete svojoj intuiciji, ali i drugim čulima. Slobodno verujte tom osećaju u stomaku, oslušnite šta vam telo govori, jer u ovom periodu smo svi veoma osetljivi i sva čula nam rade.

Kada Merkur nakon retrogradnog ponovo krene direktnim hodom, mnogi ljudi otkriju da su konačno uspeli da razumeju neke stvari na sasvim novom nivou i da su razvili neke nove poglede na život.

Mesečni horoskop za april 2019: Ovnovima emotivno turbulentan period, Bik razvija karijeru, Blizancima slede problemi sa finansijama, Rakovima cveta ljubav, Lav uspešan

Retrogradni Merkur uglavnom je poziv na buđenje i šansa da shvatite da ste upali u šablone i probleme, i to baš onda kada ste najmanje svesni i niste oprezni kao inače.

Pored svega, Merkurov retrogradni hod je dobar period za samoispitivanje. Potrudite se da postanete svesniji sebe i zapitajte se da li je došlo vreme za promenu načina života.

Ovaj period biće velika prekretnica u životu mnogih, a evo i tačne prognoze kako će retrogradni Merkur uticati na vaš horoskopski znak! Poslušajte savete kako vas najmoćniji astro period ne bi bukvalno udavio kada je reč o emocijama!

Retrogradni Merkur ponovo pravi haos: Saznajte kako će uticati na svaki horoskopski znak od 5. do 28. marta 2019. godine

OVAN

Sa retrogradnim Merkurom, Ovnovi će imati nagon da bukvalno sami sebe stavljaju pred teške izazove. Više nego ikada obraćaće pažnju na mišljenje drugih ljudi, toliko da će dopustiti da ih tuđe mišljenje o njima u potpunosti definiše. Inače veoma nezavisni i samovoljni, Ovnovi će sada čak i postupati u skladu sa tuđim mišljenjem. Biće impulsivni i donosiće brze, ali pogrešne odluke, a sve u želji da vrate svoju samostalnost. U toj borbi biće željni pažnje, neprestano će iznositi nekakve argumente, imaće preterane reakcije, a što je najgore, Ovnovi će u ovom periodu gotovo potpuno isključiti osećanja, sakrivaće se od svih kada lično budu povređeni. Zbog takvog ponašanja, tokokom čitavog ovog perioda, Ovnovi će neverovatno nervirati sve oko sebe.

BIK

Tokom retrogradnog hoda Merkura, Bikovi neće mariti ni za kakve granice, niti za red. To će im omesti sve planove koje su pažljivo sprovodili, a kada se sve sruši kao kula od karata, neće znati kako da počnu ispočetka. Takođe, Bikovi će biti skloni da potpuno zamenare sopstvene principe i ignorišu prave vrednosti koje su inače brižljivo negovali. Savetuje se da pre svake odluke sačekate bar 24 sata, da pažljivo čitate sitna slova na ugovorima i da ni u kojem slučaju nikome ne verujete ni u šta “na neviđeno”.

BLIZANCI

Merkur inače vlada Blizancima, pa će ovaj znak biti najviše pogođen posledicama retrogradnog hoda ove planete. Lako će dolaziti do problema u komunikaciji, sa putovanjima ili zakazivanjem lekarskih pregleda ili nekih sastanaka. Za vaš znak je najvažnije da tokom ovog perioda dobro proverite sve što čujete. Ne zalećite se ni da sve što ste saznali ili o čemu ste razmišljali odmah podelite sa drugima, možda će iskoristiti te informacije da vam naude da neki način. Takođe, dobro se fokusirajte na ton kojim vam se sagovornici obraćaju – biće mnogo pokušaja manipulacije. Neka vas tračevi o drugima ne dodiruju, uglavnom će biti reč o osuđivanju iz lažnih uverenja.

loading...