RAK

Tokom ovog perioda, Rakovi će biti preterano zabrinuti zbog tuđih briga i osećanja, a svoje će svesno ignorisati. To je tokom retrogradnog Merkura pogubno za Rakove, jer je veoma važno da se sada fokusiraju na svoju intuiciju, koja će im pomoći da shvate kada nešto nije u redu i da li su u zabludi.

Kada je fokus na drugima, previše ste zauzeti razmišljanjem i preuzimanjem odgovornosti za tuđi život i osećanja, pa ćete teško primetiti vrlo važne znakove i načiniti potpuno pogrešne izbore. Pazite, za neke možda neće biti povratka.

reklame

Mesečni horoskop za april 2019: Ovnovima emotivno turbulentan period, Bik razvija karijeru, Blizancima slede problemi sa finansijama, Rakovima cveta ljubav, Lav uspešan

Retrogradni Merkur ponovo pravi haos: Saznajte kako će uticati na svaki horoskopski znak od 5. do 28. marta 2019. godine

LAV

Još više nego ikada, Lavovi će imati potrebu da budu u centru pažnje, da sijaju, ali i da darivaju. Ali, kada Lav želi da napravi neki gest, to mora da bude izuzetno veliko, a tokom ovog perioda lako će prevideti posledice. Zato im tokom retrogradnog Merkura stoji mogućnost upadanja u veće dugove ili čak bankrota.

Takođe, nećete biti ni koncentrisani koliko treba, pa ćete praviti haos u svom dnevnom rasporedu i na kraju ništa nećete moći da stignete. Vodite računa da ne preuzimate na sebe obaveze koje niste u stanju da ispunite, kao i ne dajete obećanja koja su iznad vaših mogućnosti ili sposobnosti. Previše samopouzdanja sa kojim se inače borite ovoga puta bi moglo skupo da vas košta.

DEVICA

Merkur je vladalac Device, pa ćete osetiti njegov retrogradni hod intenzivnije nego ostali znakovi. Postoje dva načina da “preživite” ovaj period bez velikih trzavica i ozbiljnih posledica. Prvi je da počnete da gledate širu sliku i obećanjima i obavezama prilazite ozbiljno i sa planom. Tako ćete dolaziti do najboljih rešenja; u suprotnom će se mnogi razočarati u vas, bilo na poslovnom ili privatnom planu. Drugi izlaz jeste da ne obraćate previše pažnje na dugačke priče i preispitivanja zašto se nešto dogodilo, jer tako samo gubite dragoceno vreme. Umesto toga, fokusirajte se na konkretne planove kako da rešite probleme koji vas već duže vreme muče. Odlaganje će samo pogoršati situaciju.

loading...