VAGA

Imaćete potrebu da vas drugi slušaju i ispunjavaju vaše želje. U toj potrebi ćete se izgubiti, jer obraćate previše pažnje na nešto što nije toliko važno, dok će velike i važne stvari “proći pored vas”. Kada to shvatite, verovatno će biti kasno.

Retrogradni Merkur će vas kočiti u preduzimanju bilo kakvih akcija, nećete se usuđivati ni na kakav rizik, nećete ulaziti ni u kakvu raspravu, a ta pasivnost bi kasnije mogla u vaš život da donese mnogo problema, kajanja i tuge za propuštenim prilikama.

reklame

Mesečni horoskop za april 2019: Ovnovima emotivno turbulentan period, Bik razvija karijeru, Blizancima slede problemi sa finansijama, Rakovima cveta ljubav, Lav uspešan

Retrogradni Merkur ponovo pravi haos: Saznajte kako će uticati na svaki horoskopski znak od 5. do 28. marta 2019. godine

ŠKORPIJA

Tokom retrogradnog hoda Merkura, Škorpije će zanemariti emocije i potpuno ignorisati sve granice i vrednosti do kojih je stalo vama bliskim osobama. Bićete izuzetno osvetoljubivi i tajanstveni, stalno ćete praviti dramu, čak i za najmanje stvari, umesto da bolje razmislite šta je to što vas u životu sputava i čini nervoznim, i vas i ljude oko vas, koji takođe pate zbog ovakvog vašeg ponašanja. Za Škorpije je tokom ovog perioda najvažije da nauče da se oslobode emotivnog tereta koji dugo nose u sebi i da konačno počnu da žive u sadašnjosti.

STRELAC

Vi ćete tokom ovog perioda uporno ignorisati važne detalje koji vam veoma upadljivo stoje pred očima, kao i savete drugih, jer ćete biti ubeđeni da znate šta radite i da je vaše mišljenje jedino ispravno. Vodićete se intuicijom i unutrašnjim glasom, ali vodite računa i pažljivo razmišljajte, budite strpljivi, jer bi retrogradni Merkur mogao da učini da vam pogled na stvari bude “iskrivljen”. Čuvajte se i brzopletih zaključaka – ako se ispostavi da su doneseni na osnovu dezinformacija, kasnije može da bude problema. Vaš najveći problem je što ne proveravate informacije koje dolaze do vas, a ima mnogo lažnih.

loading...