JARAC

Vreme je da se konačno okanete mišljenja da cilj opravdava sredstvo, jer će vam se takvi postupci tokom retrogradnog Merkura obiti o glavu. I to veoma jako i bolno. Nikada ne napuštajte moralna načela koja gajite već dugo, ona vas drže na ispravnom putu, piše Mystical Raven.

Sa druge strane, previše fokusiranja na pravila i ciljeve, uz ignorisanje osećanja drugih kojem ste veoma skloni, može da poremeti mnoge odnose do kojih vam je stalo. Mnogi vama bliski ljudi imaće osećaj da ih iskorišćavate, a ako je to zaista tako, vama slede brojne greške i problemi, a na kraju i neizbežna usamljenost.

reklame

Mesečni horoskop za april 2019: Ovnovima emotivno turbulentan period, Bik razvija karijeru, Blizancima slede problemi sa finansijama, Rakovima cveta ljubav, Lav uspešan

Retrogradni Merkur ponovo pravi haos: Saznajte kako će uticati na svaki horoskopski znak od 5. do 28. marta 2019. godine

VODOLIJA

Za Vodolije nije ništa neobično ako razmišljaju kako da unaprede sebe i obezbede sebi više slobode. Vodolije najlakše počnu da se osećaju kao u klopci, kao da ih nešto zadržava, zbog nemirnog i nezaustavljivog duha s kojim se rađaju. Tokom retrogradnog Merkura to je još izraženije. Zbog toga lakše previđaju važne detalje i srljaju u nepromišljene odluke. Naročito je važno da na početku Merkurovog retrogradnog hoda Vodolije ostanu hladne glave i o svakoj odluci dva puta ramisle. Ako treba, napravite listu “Za i protiv”, u suprotonom biste mogli gadno da se pokajete.

RIBE

Vaš znak će se u ovom periodu okrenuti drugim ljudima i upijanju njihovih emocija, potreba i negativnih reakcija. To će Ribe zbunjivati i ugroziti njihovu sposobnost da racionalno rasuđuju. Lako ćete prevideti važne detalje, donosićete ishitrene odluke, misleći da je tako najbolje za vas, ali savet je da dobro razmislite, jer stvari verovatno ne stoje tako kako mislite. Za Ribe je tokom ovog perioda važno da se prilagode sopstvenom duhu i osećanjima kako bi mogle razložno da razmišljaju. Izbegavajte pravljenje planova i detaljnih koraka u ovom periodu, jer neće sve ići kako ste zamislili, koliko god vi bili sigurni u suprotno.

loading...