Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: Sreća za Blizance i Vage, otvaranje novih puteva za Bikove i Jarčeve, drama za Škorpije i Ribe

0
10818
Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019
Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019.

Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: Pun Mesec će biti na 22. stepenu Vodolije, a sa druge strane Venera se spaja sa Suncem u Lavu na 22. stepenu što je čini nevidljivom, gde se ona oslobađa od prošlosti i gde je preporod uzdiže u visine. Dešavaju se bitne transformacije pa nešto morate odbaciti iz prošlosti da bi se oslobodili i krenuli u bolje sutra. Mnoge osobe baš za vreme punog Meseca mogu uživati u zabavama dok se pojedine osobe mogu osamiti da bi uživale sa sobom, jer je vladar punog Meseca Saturn i stepen 22. Svakako da je ovo humani Mesec pa treba učiniti nešto za nekoga da bi se bolje i srećnije osećali.

Neku vrstu drame mogu doživeti Rakovi, Škorpije i Ribe koji su sami zamutili vodu pa sad treba da isplivaju. Više sreće, otvorenosti i radovanja se dešava Vodolijama, Vagama i Blizancima ako otvore svoje srce i hrabro krenu sa novim ljudima u nova iskustva. Mnoge osobe mogu uživati u romansama ili u novoj ljubavi, piše astrolog Željka Knežević.

Veliki poslovni uspeh može da se nudi Bikovima, Jarčevima i Devicama. Nove genijalne ideje se rađaju i neke nove informacije mogu da vas vinu u visine i da krenete u nove poslovne uspehe. Ovan, Lav i Strelac kreću sa nekim novim tehnikama i snalaženjima u životu. Mnoge osobe baš sada mogu da pronađu najboljeg saveznika u svetu i da se vinu u visine.

Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019
Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019

Generalno gledano, ovaj pun Mesec daje nam mnogo humanosti, zabave, transformacija i nekih novih preokreta u životu i svetu. Aspekt punog Meseca, Sunca, Venere i Marsa kod mnogih osoba može izazvati duboke emocije koje se mogu iskazati kroz zavist, ljubomoru i razne svađe pa bi trebalo da se suzdržavate od izliva emocija dok pojedine osobe mogu strasno da se zaljube.


Ovako će pun Mesec uticati na svaki horoskopski znak 

OVAN

Vi se možete osećati srećno, zadovoljno i ispunjeno ne samo na pun Mesec već veći deo meseca. Lep položaj Venere i Marsa vam može doneti dosta ljubavi, posla i neverovatne zarade. Ako se bavite nekim kreativnim poslom, sigurno vam sledi javno priznanje. Obratite pažnju da ne uvredite osobu sa kojom sarađujete poslovno.

Pročitajte i  Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2019: Lep period za Škorpiju, Riba strastvena, Rak zaljubljen do ušiju

BIK

Vama se dešavaju malo teže energije i napetost dok su Sunce i Mars u Lavu. Mnoge osobe mogu očekivati poteškoće koje su vezane za posao i kuću u smislu da im se ne radi ili nemaju posao. Sada bi bilo pravo vreme da otvorite svoju dušu i posetite psihologa koji vam može pomoći. Meditirajte, opustite se i pazite šta jedete jer je stomak osetljiv.

BLIZANCI

Vi možete imati lepe dogovore, druženja i putovanja više nego obično. Mnogi Blizanci bi sada mogli imati sreću sa prilivom novčanih sredstava. Vaš Merkur je u Lavu već od 11. avgusta i Jupiter je direktan pa bi za vreme punog Meseca mogli da harmonizujete vaše veze i sve što nije bilo dobro moglo bi da se popravi i prevaziđe. Osetljiva su kolena pa ih čuvajte.