JARAC

Kod vas se mnoge stvari za vreme punog Meseca svode na planove i finansije, kako vaše, tako i od partnera. Ako imate nesporazuma u vezi, sada je pravo vreme da ih razrešite. Retrogradno kretanje Urana bi vam mogao doneti manje zastoje, kašnjenja, ali i uvide kada su finansije u pitanju. Odmarajte se i pazite kako se hranite.

Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019.
Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019.

VODOLIJA

Kod vas se dešava pun Mesec koji će uticati na vaš mentalni sklop, fizičko telo i odnose sa partnerom. Sada treba da budete strpljivi i da ne donosite ishitrene odluke. Pojedine Vodolije mogu imati odlične emotivne i ljubavne ponude pa od vas zavisi šta dalje. Ako ste u zategnutim odnosima sa partnerom, sada je prava prilika da harmonizujete odnos. Potrebna vam je detoksikacija organizma i da pazite šta jedete.

RIBE

reklame

Sada je pravi momenat da razrešite sve što vas potajno muči, jer će kasnije biti teže. Ako niste sigurni šta da uradite, onda se konsultujte sa nekim u koga imate poverenja. Što se ljubavi tiče, dobro ste aktivni na tom polju, ali ima i onih komplikovanih koji su zamutili vodu. Zdravo se hranite i ne rasipajte energiju na gluposti koje nemaju svrhu.

loading...