VAGA

Svakako da treba iskoristiti šanse koje vam pružaju planete. Mnoge Vage za vreme punog Meseca imaju lepe šanse za nove planove, decu, ljubav, zabavu i lepa druženja. Neki novi isplativi poslovi su na pomolu ili predlozi za bolji plan. Pojedine Vage, koje još uvek imaju stresan posao, sada treba da se čuvaju. Krajem meseca se sve rasvetljava na poslu.

Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019.
Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019.

ŠKORPIJA

Kod vas je dosta teška energija u ovom mesecu pa bi se mogli probuditi stari strahovi koje jednostavno treba ignorisati. Mnoge Škorpije se mogu zaljubiti na prvi pogled preko posla  Sada treba da budete u pokretu, jer ste kao magnet za ljude koji vam mogu pomoći i koji su na položaju. Osluškujte svoje telo i ne iscrpljujte se previše, odmorite se.

STRELAC

reklame

Odličan period je pred vama i možete doživeti neku vrstu počasti. Sunce, Venera i Mars su vam naklonjeni, a vaš vladar je krenuo direktno pa ne postoji blokada na vašem životnom putu. Pojedini Strelci sada mogu da putuju uživaju u društvu i prisustvuju raznim zabavama. Stopala su lošija tačka pa bi vam dobro došla masaža.

loading...