laka

Mnoge žene boju laka biraju prema trendovima, no kako uvek ima više boja u trendu svako izabere one koje mu više odgovaraju.

Osim toga postoje boje laka za nokte koje nosimo bez obzira jesu li su u trendu ili ne.
Evo šta izbor boje laka za nokte govori o ličnosti:

fingers-376812_640Neon
Osobe koje biraju ovakve boje se vole isticati, a zrače pozitivnom energijom, vole zabavu i uzbuđenja. Takođe vole grupni seks na javnom mestu.

reklame

Plava boja
Plava boja karakteriše smirene osobe. Ovakva žena će vam smireno jebati sve milo i drago ako je iznervirate. Paziće da ne sjebe nokte takođe.

Višebojni lakovi i boje koje se prelivaju
Ovakve boje laka za nokte su idealne za osobe koje se drogiraju halucinogenim supstancama tako da njima to šareno uopšte nije šareno već šućmurasto više.

Crvena boja
Skoro sve nijanse crvenog laka za nokte govore o energičnoj i strastvenoj osobi.
Piroman u duši, ovakav tip osobe može vam slučajno zapaliti stan ili kuću tako da kuvanje kafe nikako ne prepuštajte njima!
Tirkizna i zelena boja laka za nokte
Ovo je idealan izbor za avanturistički tip koji neprestano vidi ovu boju kao dve boje. Plavu i zelenu. Znači slep u oči!

Boja breskve i koralne nijanse
Često su ovo osobe koje piju guste sokiće i boli ih glava kad treba da se seksaju.

varnish-418241_640

Lakovi sa šljokicama
Ovo su takozvane disko kugle u pokretu. Pazite se takodje ovakvih žena jer obično imaju male sise pa žele da skrenu pažnju na nokte.

Ljubičasta boja
Ovakvi lakovi su idealan izbor za osobe koje su mentalno nestabilne. Ako ste nekada videli nekoga da ide ulicom i priča sam sa sobom, sigurno ima ljubičaste nokte!

Nail art
Ovakvi lakovi su obično na osobama koje boli penis za sve osim za svje nokte. Pazite ih se!

Žuta boja
Mislim da je ovde suvišno reći bilo šta. Mislim žuta… Mrš na popravni.

Bezbojni i svetli lakovi
Čest izbor orgazmičnih osoba. To prska na sve strane ko pomahnitalo crevo u bašti pa žele da se prave prirodne tako što će izgledati obično.

Metalic lakovi
Izbor metalik boje laka govori o osobi koja će sve uraditi samo da ima dečka sa Mercedesom. Ako vozite neki običan auo ili bicikl, svakako ovo nije vaša srodna duša.
I za kraj samo da ti kažem… Ti što si pročitao/la ovaj tekst… Pa dobro da li si luuud? Tebe kao zanima boja noktiju i ono što ja imam da ti kažem o tome?
Kucaj na google-u, www.bolje-pivo-nego-sareni-nokti.com

 

loading...