NAPALJEN KO MLAD MAJMUN: Kako nas muškarci smaraju, misleći da ćemo se napaliti

0
8094
NAPALJEN KO MLAD MAJMUN
OVAKO SE PONAŠA DEVOJKA KOJA VARA
loading...
NAPALJEN KO MLAD MAJMUN: Poznato je da su muškarci spremni svašta da urade kako bi umočili stojka, makar samo malo, bar na vrh, ali često mnoooogo greše. Činjenica je da većina od dole navedenih stavki neće napaliti nimalo nijednu devojku, već će samo da je izdrka i iznervira bezveze:
 NAPALJEN KO MLAD MAJMUN

Kad se češa o vas ko svinja o kamen

Znate ona tinejdžerska vremena kada ste bili preplašen kinci koji su jedino ovako mogli da uživaju u fizičkoj ‘bliskosti’ jer niste imali hrabrosti da uradite bilo šta gotivno? Problem je što su momci ostali u tom nekom klinačkom tripu i misle da će ti isti pokreti i danas napaliti pi*ke. Ali prc! Samo ćete ispasti napaljeni babun. Katastrašno!

Kada navaljuje na vas ko mutav na pametni telefon

Ne znamo tačno baš gde su momci mogli da vide ženu koja uživa u ludačkom, brzom ritmu seksa, niti nam je jasno na temelju čega su zaključili da takav seks pali gotovo sve žene. Poenta seksa nije što jače i što brže, i što pre frajeri to shvate, tim bolje za nas! Niste u teretani i niko ne navija! Spustite loptu!

NAPALJEN KO MLAD MAJMUN

Kako smuvati devojku

Kada se manijači go u nespretnom pokušaju da vas zavede oklembešenom zmijugom

Zamislite da se vaš partner pojavi pred vama bez ijedne krpice na sebi? Da li vam to zvuči hot? Nama nešto baš i ne. Neki otkačeni ples ili striptiz u kombinaciji s golotinjom možda i može da deluje simpatično, ali vam od toga definitivno neće spasti gaće. Ili možda hoće. Mooožda. Tipa jednom u 100 pokušaja. I to ako je lastiš već popustio!

Kada vam drapa sise ko sivonja

Diranje, maženje, lizanje, grickanje grudi predstavlja kod većine žena zadovoljstvo, ali momci prosto nemaju osećaj koliko nas jako smeju pritisnuti, a da nam ne postane neugodno i bolno. Upinju ko slepi mačići kad pumpaju mleko. Pogotovo što je u određenim danima ciklusa dovoljno da samo pogledate grudi i da nas zabole. A to definitivno nije raspoloženje koje vodi u seks. No way!

Pročitajte i  Da Vam se sreća osmehne: Izgovarajte ove rečenice i oterajte sve negativno od sebe!

zaljubljeni-parKada vas moli za seks

Upravo tako kako ste pročitali. Bez ikakvog pardona. I suptilnosti. Kao da vas moli da mu pomognete da izabere poklon za sestrin rođendan. ‘E da, btw, jel bi mogla da mi malo popušiš?’ Stvarno nismo čuli da je bilo kome ovo upalilo, ali pošto živimo u jednom ludom svetu, pretpostavićemo da jeste. Isuse.

Kada vas budi  usred noći i prislanja stojka preko pidžame

Probuđeni iz čvrstog sna od strane vašeg partnera koji vas mazi, i prislanja, i prislanja i prislanja i gnjavi, dahće i lepi za vas svoj oznojaž…
Jer je negde siroče pročitao da to pali. Problem je jedini što pričitana mudrost nije bila baš najdetaljnije opisana i što je neko, pitaj boga kako, uspeo da zaboravi da napiše da to podrazumeva da je i druga strana voljna. Ili barem za početak budna.

Kada je “okupan” u parfemu

Svaka čast što vodite računa o higijeni i što se trudite da budete što mirišljaviji, ali nekoliko kapi parfema je sasvim dovoljno da nas privuče i eventualno napali. Ako se “okupate” u parfemu, postignućete samo da se i vi i mi onesvestimo. Pa ako je to ono što želite…

Pročitajte još: Kako koji horoskopski znak podnosi NEJEBICU

Kada vas fokusira

Sigurno znate barem jednu scenu iz nekog, romantičnog filma u kojem glavni glumac s vrata poluzamračene sobe zavodljivo i šarmantno gleda svoju partnerku koja ga ne gleda, iako je svesna da je on fokusira. E pa stvar je u tome da je to na filmu super, ali kada vaš dragi to nastoji da postigne, deluje nekako “spooky i scary”, poput seksualnog predatora. Kao da je neki psihopata…

 

izvor: cosmopolitan.rs