Dnevni horoskop za 31. avgust 2017
Dnevni horoskop za 31. avgust 2017

Prava dama zna ove stvari: Ako stvari postavite na pravo mesto još na početku veze, nema šanse da vas muškarac izmanipuliše

Jedini način da pronađete ljubav je da upoznajete ljude otvorenog srca. Ali ja znam što ste prošli. Vi ste umorni od ulaganja vremena i energije u pogrešne muškarce, na kraju ste frustrirani, povređeni i opet praznih ruku.

Naporno ste radili da konačno pronađete mir i osećaj sreće u svom životu. I nema šanse da ćete dopustiti da neko dođe u vaš život i ponovno napravi nered. A ipak … ne želite odustati od ljubavi, piše atma.hr.

reklame

Želite upoznati pravog muškarca – nekoga ko čini da se osećate izazvano, inspirisano i obožavano. Ali vi se bojite.

Nakon svega što ste prošli, niste sigurni kako biti s nekim a da se opet na kraju to ne pokaže kao izgubljeno vreme, piše Your tango.

Kako sebe otvoriti za ljubav, ali i zaštititi svoje srce i mir koji ste kultivisali s puno truda u svom životu?

Prava dama
Prava dama

Odgovor? Otvorenost zajedno s granicama. Da, moguće je!

Ovde su 9 stvari koje možete učiniti kako biste bili sigurni da možete otvoriti svoje srce kada ulazite u vezu:

1. Izbegavajte muškarce s niskim samopoštovanjem

Ako on ne voli i ne ceni sebe, on verovatno ne može na zdrav način voleti ni ceniti vas. Pronađite nekoga s visokim samopoštovanjem. To je tako važno.

2. Proverite podudaraju li se njegove vrednosti vezane za porodicu i odnose s vašim vrednostima

Posmatrajte život koji je stvorio. Ima li zdrave dugoročne odnose s prijateljima i porodicom? Jesu li njegove finansije i odgovornosti u redu? Ima li dobre odnose s bivšom partnerkom i decom? Proverite odvija li se njegov život glatko, pre nego što ga pozovete u vaš život.

3. Nemojte prihvatiti njegovo loše ponašanje

Razmislite o ponašanjima koja su vas povređivala u prošlim vezama i zapišite ih. Da li je vaš bivši partner bio pasivno-agresivan, negativan, kritičan, nekomunikativan ili hladan? Ako vaš trenutni partner ponavlja neka od istih ponašanja, zamolite ga da prestane. Ako on to ne može (ili ne želi), krenite dalje. Vi zaslužujete da se prema vama lepo odnosi.

4. Obratite pažnju na ono što on radi (ne ono što on govori)

Njegova dela pokazuju da mu je stalo do vas, više od reči. Ima li on vremena za vas i ostaje li povezan s vama i kada niste fizički zajedno? Ispunjava li svoja obećanja? Pažljiv, brižan, velikodušan, dosledan muškarac s kojim započinjete vezu, jednoga dana će biti pažljiv, brižan, velikodušan, dosledan suprug.

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...